..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Mehmet Fatih Oflaz
Mehmet Fatih Oflaz - Yürek Yandıkça Soğur
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Umut İle Nefes Arasındaki Fark (Mehmet Fatih Oflaz) 9 Nisan 2009 Bireysel 

Uzun zamandır yoktum...

Hangi Yara Vardır Zamanla Kabuk Tutmamış (Mehmet Fatih Oflaz) 7 Ağustos 2006 Sevgi ve Arkadaşlık 

Aradan Artık Kaç Asır Geçmişse Sensiz (Mehmet Fatih Oflaz) 23 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Senin Gittiğini Söyleyemiyorum Anneme (Mehmet Fatih Oflaz) 22 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Hüzün Deyip Duruyorumya Boyuna Bir Sor Hele Niye (Mehmet Fatih Oflaz) 20 Temmuz 2006 Pastorel 

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar (Mehmet Fatih Oflaz) 19 Temmuz 2006 Lirik 

Hâtıraların Topunu Söndürdüm Gözbebeklerimde (Mehmet Fatih Oflaz) 17 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Sensizliğime Bir İsim Koyayım Dedimdi (Mehmet Fatih Oflaz) 16 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Bir Dedenin Küçük Torunuyla Depderin Dertleşmesi (Mehmet Fatih Oflaz) 15 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Lacivert Gözlü Kadın (Mehmet Fatih Oflaz) 14 Temmuz 2006 Soyut 

Acılar Pusuda Yatar Dedilerdi (Mehmet Fatih Oflaz) 13 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Kardeş İçerikli Gösterişsiz Baba - Oğul Muhabbetleri (Mehmet Fatih Oflaz) 11 Temmuz 2006 Soyut 

Sabahtı Karanlıktı Sen Yoktun Yoktum Ben (Mehmet Fatih Oflaz) 10 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Bir Gece Daha Tükendi Sensiz (Mehmet Fatih Oflaz) 9 Temmuz 2006 Toplumcu 

Biliyormusun Yâr Seni Bir Kerecik Daha Görebilmek Uğruna (Mehmet Fatih Oflaz) 6 Temmuz 2006 Pastorel 

"Umut" dediklerinde gülümsemiştim!..

Az Ötede Hüzün Bekliyor Yılışık Suratıyla (Mehmet Fatih Oflaz) 5 Temmuz 2006 Pastorel 

Umudun Öbür Adını Sordum Yüreğime (Mehmet Fatih Oflaz) 4 Temmuz 2006 Başkaldırı 

Mevsim Sonbahardı Senden Sonraydı (Mehmet Fatih Oflaz) 2 Temmuz 2006 Özlem Şiirleri 

Bazı şeyler vardır, sonrası olmaz...

Evet Artık Seni Ne Kadar Çok Sevdiğimi Biliyorum (Mehmet Fatih Oflaz) 1 Temmuz 2006 Pastorel 

Bilinmez ne çok şey varmış meğer...

Terkedilen Sevgilinin İçini Ezen Hüzün (Mehmet Fatih Oflaz) 30 Haziran 2006 Özlem Şiirleri 

Resmine baktım az önce, sana benziyordu. Hüznün düşünce şurama, anladım ki hiçbir şey sana benzemiyor!

ŞİİRİN BAŞLIĞI; Oğulcuğunu gurbete uğurlayan yüreği yaşlı ananın, yavrusunun ardısıra bakarken içinden geçen şiir

ŞİİR; Ciğerparem, baban yatağımda sana benzemeden geri gel e mi

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Mehmet Fatih Oflaz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:37:22