Yazar Tanıtımı | ALTIN ŞEHİR........ |
Yazısının Özellikleri | - |
Edebi Etkiler | - |
Benzer Yazarlar | - |
Özgeçmiş | - |
Bulunduğu Yer | istanbul |
|
İsimler vardı ya
Bütün bu hayallerin ardında sana gizli
Sen benim hayalimsin
Şimdi bütün rüyalar adınla gizli
sen benim dünyamsın...
Sen benim hazinemsin...
Sen benim.....,
Ben senin hiçbirşeğinim....
|
03.08.2006 12:07:43
|
hayal perdesi |
| |
Bir hayalki ömrümde karalar bağlarım sensizliğe, ömrüm avuçlarında bir küçük kısrak...
Bir acı ki bedenimde ağıtlar yakarım gidişine yüreğim boşlukta uçurumlara sürüklenir...
Kaç bahar geçti ,kaç yıl ,kaç asır geçti düşünemez oldum senin gidişinle zaman durdu takat kalmadı ahir ömrümde..
Sersefil , bedbin bir ömür bıraktın sensiz asırlarıma gönlüme kor bıraktın alevinle şimdi sensiz öksüz bir yanım, bir yanım boşluk ,bir yanım uçurum yar,bir yanım cehennem....
Sensizliğin anı bu yaram kanadıkça kanıyor dinmıyor..
Ömür bu sensizde ölüm kapımda yaramı sınıyor gidişine karalar bağlıyor...
Bir umut ki hala avuçlarıma hayalin dokunuyor...
|
|
28.07.2006 22:04:42
|
belirsizlik... |
| |
seni sevmemeliyim , durup bakmamalıyım giderken...ardından ağıtlar yakmamalıyım , şiirler yazmamalıyım , seni bir kez daha öldürmeliyim varlığına hazan değdiren sevgimle aşkımla .....
seni sevmemeliyim , severken ben hala seni düşüp koştuğum çıkmaz sokaklarda sana varmamalı bütün yollarım sana ulaşmamalı mağbedim ......
seni sevmemeliyim , ölümüm birkere olmalı severken yalnız sana değmeli yüreğim ve artık senle tükenmeliyim son kez seni görmemeliyim artık tövbekar halımle binlerce kez sana ulaşmamalı sana yazılan kelimelerim varlığım sukunetim......
şimdi gidiyorum kalıcaksa yüreğim bir kere öldürmeliyim binlercekez ölmeliyim sensizken....
şimdi ruhum ellerine varırken şad olupta bütün günahlarım sana son kez günahsız gelmeliyim , sana sonkez tertemiz eldeğmemiş yüreğimle mağbedime uzanmalıyım , sana son kez ölmeliyim ve öldürmeliyim bu kimsesiz aşkımı....
...... ve kanayan bütün ömrümle gençliğimle sana vedalanmalyım...............????
|
|
24.07.2006 14:03:29
|
üç kişilik hayat |
| |
Dünya üzerime yıkılmıştı sanki o an bütün kapılar , bütün duvarlar , herşey üzerime yığılmıştı yıkık bir enkazın peşinde kırık onlarca camların altında etime bulanmış kanları seyreder gibi ,dokunur gibi hissettiğim o an yıkıldığım , öldüğüm ve hiç bir sesi bu kadar duymak istemediğim bu anda çıldırırcasına yıkldığım bu yerde ,herşey ne kadar boş geldi inandığım herşey yalan oldu , sevdiğim insanın dünyada tek eşim ondan sonra hiçbir insanı düşünemediğim erkeğin , bana dokunduğu gibi , benim dokunduğum gibi ona dokunmasını ,bakmasını , sevmesini yaşadığım herşeyin o anda bir yalan ,bir oyun olduğunu hissetmek , öğrenmek o anöluyorum sandım ne zor şeymiş paylaşmak beni, sevdiğini bildiğim insanın meğer bir başkasına dokunduğunu , sevdiğini bilmek öğrenmek ,, sevdiğinin kollarında bir başkasının izleri olduğunu bilmek , ve o kolların sana her gun sarılarak başka bir izle kokuyla sarıldığını hissetmek , sessizce , hiçbirşey yapmadan olanlara boyun eğmek geri çekilmek , ve her gun o yalanlarla oyun oynamak ne zor o anda bile nefes alabılmek allahım paylaşabildiğim bir ben varken sadece ona ama sevdiğim değil bu ben olmamalıydım.....
İnandığım güvendiğim herşey yıkıldı gözlerimin önünde , sığındığım tapınak terk edildi , içim öyle acıyor ki yüreğim öyle sızlıyor ki buna nasıl dayanabilirim...? |
|
|