..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Her şey ancak sevgiyle satın alınabilmelidir. -Andre Gide
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Beyza
Beyza - Işık ve Sevgiyle...
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
Merhabalar,

Yazıyorum...
Sanırım birçoğumuz gibi... Bazen okuduğum bir kitabın- izlediğim bir filmin kahramanı , bazen dinlediğim bir şarkıdaki - okuduğum bir şiirdeki aşık, bazen bana derdini anlatan bir dost yerine dökülüyor dizeler ya da satırlar kalemimden...... Bazen ben, bazen sen, bazen bir ağaç ya da bir pencere camı.... Ne farkeder ki duyduğum, gördüğüm, hissettiğim herşey adına yazıyorum...
Işık ve Sevgiyle ...

Yazısının Özellikleri

Edebi Etkiler

Benzer Yazarlar
Tarzıma yakın demek üstadlara haksızlık ve saygısızlık olmasın. Tarzlarına yaklaşmaya çalıştığım, okuya okuya etkilendiğim yazar ve şairler demeliyim belki de... Ümit Yaşar Oğuzcan, Özdemir Asaf, Orhan Veli, Murathan Mungan,....

Özgeçmiş
Adapazarı'nda doğmuşum. (1976)

İlk öğrenimimi Adapazarı'nda tamamladım. (1993)

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Tv-Sinema Bölümü'nden mezun oldum. (1999)

Yaklaşık 7 yıl medyada, radyo programcılığı ve sunuculuğu, menajerlik, basın danışmanlığı, basın-halkla ilişkiler müdürlüğü gibi görevlerde çalıştım. (1993-2000)

Akademi İstanbul'da grafikerlik ve tasarım eğitimi aldım.(2000)

Şuanda özel bir şirkette grafik-tasarım sorumlusu ve basın-halkla ilişkiler müdürü olarak görev yapıyorum. (2000- )

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Beyza, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 31.01.2025 00:05:51