Yazar Tanıtımı | Aslında kendi halinde, duygusal, sıradan bir yaşamın kollarına yaslanmış. Temiz duygular, insan sevgisi ve aşırı dürüstlük ardına sığınmış. Hayatın şefkat umutlu kollarına kendini salıvermiş. Nereye götürdüğüne aldırmadan önüne çıkan her yola sonu sevgi umuduysa sapıveren bir duygu insanıyım... |
Yazısının Özellikleri | |
Edebi Etkiler | Yılmaz Erdoğan ın tarzına hayranım. |
Benzer Yazarlar | Yılmaz Erdoğan, Yılmaz Erdoğan, Yılmaz Erdoğan |
Özgeçmiş | Muğla-Milas Kapıkırı Köyünde geçti çocukluğum. Küçük bir kasabadaydı Orta okulum. Kurumlar sınavını kazanarak harcadım liseye dört yılını ömrümün. Ardından daha 18 yaşında tuttum yolunu gurbetin. Ancak ve ancak 32 yaşımda tamamlayabildim üniversite tahsilimi. Mütevazi bir memur olarak, eşim ve kızmla birlikte sürdürüyorum, yine Muğla-Milas ta hayatımı. |
Bulunduğu Yer | |
|
Hayatımda çok insan olmadı benim. Fazla insan tanıyamadım. Tanıyabildiklerime ise ancak kendim çabalayarak, kendimden ödün vererek yanaşabildim. İtildiğim ortamları zorladım hep, kimse beni davet etmedi hiçbir keyfine. Zifiri kalabalıkta yapayalnız bir ömrün yarısını geçmiş bulunuyorum. Kendim hariç kimseyle paylaşamadığım bir "anlatamamazlık" la kaldırdım tozlu anı raflarına, geride kalan günlerimi. Bir o kalabalığa koştum anlattım, bir bu insan sandıklarıma izah ettim. Hiçbir netice alamayışımın sonucudur belki, kimbilir, izedebiyata olan koşup gelişime müsebibim...
|
|