Yazar Tanıtımı | Hissettirmeden isyankar, yola gelebilir inatçı,postmodern alaturka,halis mulis çerkez, bir nehirde iki kez yıkanabilen, bildiği çamura onlarca kez düşen.... Herşeye ve herkeze rağmen seven insan |
Yazısının Özellikleri | Serbest deneme |
Edebi Etkiler | İskender Pala, Nazan Bekiroğlu, Can Dündar, |
Benzer Yazarlar | Henüz bir tarzım yok.Ben şimdilik bir yazanım. Yazar olabilmek tek hayalim |
Özgeçmiş | 1977 Bozüyük doğumluyum.İlk ve orta okulu bu kasabada okudum. Lise öğrenimimi vilayetimizde bitirdikten sonra beş yıl aylak bir hemşire olarak gezdim. Ve nihayet beş yıl sonra hayallerimi amaçlarımı bir bavula bohçalayarak baba evinden ayrıldım...
Hayat o zaman başlamıştı benıim için. Küçük bir sahil kentinde hayallerimi yaşayarak,amaçlarımı uygulayarak piştim. Yandığım günlerde oldu .. Ve yine 5 yıl sonra bu sefer amaçlarım ve hayallerim derlenmiş sırasıyle bavula konulmuş bir şekilde baba evine geri döndüm.
Şu sıralar doğduğum kasabaya, onun ağır karbonmomoksit kokan havasına, top oynadığım sokaklarına, büyüdüğüm eve, beni büyüten aileme, her derdimizde ilk anda yanımızda olan komşularımıza alışma telaşesindeyim.
Ben gideli buraları hiç değişmemiş.. Köşedeki bakkal, evimizin önündeki ağaç, yıllardır sesinden rahatsız olduğum marangoz..
Bir tek ben değişmişim..... |
Bulunduğu Yer | Bozüyük |
|
ÇEYİZ BOHÇASI
Benim düşlerim var,
Benim hayallerim...
Benim kelimelerim var içimde biriktirdiğim.
Genç kız çeyizi gibi ...
Hiç söylenmemiş, hiç yaşanmamış ...
|
|