..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)
EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...) - Senden Kalanlar...
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Yetimhane "Düş"künü Şizofren Söylemleri... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 4 Ağustos 2010 Yeraltı 

Yastığına Geçirdiğin Gözyaşı Bezleri... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 18 Ekim 2009 Yeraltı 

Yetimhane "Düş"künü Şizofren Söylemleri... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 9 Eylül 2009 Yeraltı 

O Çaresizlik We Masturbasyon Kokulu Odalarda Çekimlenen Biz Olmanın İmkansızlık Halleri... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 6 Ağustos 2009 Erotik 

Şİmdi, o çaresizLİK We masTURBasYON koKUlu OdaLarDA ÇEKİMleniyor `` BiZ`` olmaNIN imkANSIZLIK haLLERi... Hadi seWGİli, katLA düşLERİNİ, koY GÖZleriME... BeraBER gireLİm yüzüKOYUN GÜnaha, O çok KOnuşulan intihaRLArın koYNUNa...

Piç Şiirler Peydahla Bana... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 27 Temmuz 2009 Aşk ve Romantizm 

TeNin, tenime değerse; Bozulur lanetlenmiş bi çocuğun Aşk bekareti...

Kırk Bir Numara Düş Tacirleri... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 26 Temmuz 2009 Düşler 

Şimdi, hiç açılmamış bi şarap şişesinde uzanıyor kadınlığın... Hadi sevgili, gel ve yak mumları... Yak da şaraba bulanalım...

Hiç Sevişilmemiş Kanepelerde Vurulan Düşler... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 26 Temmuz 2009 Soyut 

Işığını da, gölgeni de alıp gidiyorsun be AşK, Ve ben ,bana inat 'KAL' diyemiyorum ellerine...

Ayın Yirmi Biriydi Güzelliğin... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 16 Nisan 2009 İlişkiler 

Ayın yirmi biriydi güzelliğin,,,,Gitmelere yıkandım,sana çekildi sularım...Eski bir kilisenin anahtarını bıraktım avuçlarına,kimse bilmedi...Belki sen bile hissetmedin...On dördü yerin dibine girdi utançtan..Ayın yirmi biriydi güzelliğin...

İki Ay Işığı Uzakta Bi Hasrét... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 16 Nisan 2009 Özlem Şiirleri 

Mavi Ayıcıklı Pijama... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 15 Nisan 2009 Soyut 

Varlığı Çoktan Unutulmuş Mucizeler... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 24 Mart 2009 Aşk ve Romantizm 

mucizelerden uçurtmalar yaptım..uçurtmayı vurmasınlar...

Bir Düşün Ruhunu Okşadığı Yerden Mısralar... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 24 Mart 2009 Aşk ve Romantizm 

Bİr düşün ruhunu okşadığı yerden...

Asırlar Öncesine Dayanan Bir Yalnızlıktı Masumiyet... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 23 Mart 2009 Aşk ve Romantizm 

Sevgili,ben şimdi,mkanlı bir aşkın imkansızlık rollerinde,düşlerine güneşin dokunduğu yerdeyim..UZAT ELLERİNİ...

>>duvarla Aramdaki Boşluk... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 5 Kasım 2008 Özlem Şiirleri 

Lanet Otel Odalarında Unutulan Elma Kokulu Düşler... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 3 Kasım 2008 Sevgi ve Aşk 

Oysa bilmedin hiç sana doğru akan bir iç denizde büyütülen mavi sevgileri.Sen hiç suya aşık olmadın ki...

Battaniye Altı Aşkları... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 9 Temmuz 2008 Aşk ve Romantizm 

Maskeli Baloda Körebele (N) Meler... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 10 Eylül 2007 Didaktik 

... Gözlerindeki bağı çözdü ve birbirlerini ebeleme çabası içinde, kendi ebelenmişliklerinin farkında olmayan bu korkak insanlara baktı... Ya o fazlaydı bu körebede, ya da bir şeyler eksikti...

Bir Reklam Afişinin Dipnotunda Uzanıyordu Aşk... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 10 Eylül 2007 Aşk ve Romantizm 

... Hani uzun süredir görmediğin bir dostla karşılaşmış gibi, öyle sarıldık o özlediğimiz benliğimize... İŞTE O ÇOCUK HİSLERİMİZİN UYANDIĞI BİR ARKA BAHÇEDE ELEKTRİK TELLERİNE TAKILDI UÇURTMALARIMIZ VE BİZ KAYBETTİK AŞKI...

Aşkın, İbrahim'e Gebe Olduğu Zamanlar... (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 10 Eylül 2007 İtiraflar 

...Onlar da aşk gibi günahsızlardı; lakin bir suretin vardı ki hepsine sıçradı... İbrahim oldu ahlak, mahrem bir cazibeye gözlerini bağlayıp, kırdı putlarını... Aşkın, İbrahim'e gebe olduğu zamanlardı...

Ay Işığının Denizle Seviştiği Yerden Yansımalar I (EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...)) 10 Ağustos 2007 Modern 

Bazen İki Kişilik Yalnızlıktır AŞK....

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © EceM AynA(Sen git,ben toplarım kalanları...), 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 30.01.2025 23:11:31