..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Efe Temel
Efe Temel - En içerden
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
"Olmaya ki mecliste kendinden söz edesin..."
Hadis

Yazısının Özellikleri
Yazı.. Bazan güler, bazan ağlar; korkar, kortutur bazen. Hayat gibi, hayatın içinden...

Edebi Etkiler
Orhan Kemal

Benzer Yazarlar
Bana da, sana da kimse benzeyemez... Yekiz biz bu âlemde.

Özgeçmiş
1971\'den bu yana yazıyorum. Yazarak para kazanıyorum. Nerede mi?... Ben bir mezar taşı şairiyim. Hani şu mezarlıklarda gördüğünüz dörtlükler varya...

Yürü fani dünya sana
Gelende gülmüş var mıdır
Bencileyin gözü yaşlı
Ağlayı kalmış mıdır

Yunus Emre

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Efe Temel, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 03.12.2024 21:18:33