..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"İçtenlik bütün dehanın kaynağıdır." -Boerne
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Gülay Atilay
Gülay Atilay - Sevgi Seli.....
Site İçi Arama:

Şiir
  Bir Sonraki Güne... (Gülay Atilay) 5 Temmuz 2002 Özlem Şiirleri 

Umudu ertelerim bir sonraki güne. / Aslolanları yaşamadan umarsızca.. / Bir sonraki güne.... /

Gel Desen (şiir) (Gülay Atilay) 2 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Gel desen bir gün bana geldesen / Özlem yüklü kalbin ruhuma işliyen sesinle / Bana gell!!!! desen / Seninim!! senin olanı benden istesen /

Kavuşmak istiyorum (şiir) (Gülay Atilay) 2 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Kolaymıydı seviyorum demek / Kadınımsın diye vaadler vermek / Oysa bendim ölesiye seven. / Aşka lanetler eden kalbimle / İtiraf etmiştim sana tapıyorum diye

Affettim Diyemesemde.. (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Geri ver bana yok ettiğin değerlerimi / Geri ver gülebildiğim günlerimi / Geri ver sensiz boş yüreğimi / Geri ver çaldığın ümitlerimi... / Geri ver sensiz özgür günlerimi / Sen unutmak istedikçe unutamadığım /

Ağladım Bugün (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sana koşmak istedim sabrım tükendi / Takatim tükenmiş gücüm yetmedi.. / Sığındım biçare sensizliğime / Resminle konuşup ağladım bugün

Ahh! ! Bir söyliyebilsem... (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Ahh! ! Söyliyebilsem... / Bir diyebilsem seni sevdiğimi, / Uğrunda herseyi silebileceğimi, / Seninle güzel günler görebileceğimi / Bir diyebilsem.. / Susuzluğun sensizlik olduğu / Uçsuz bucaksız sevgi çöllerinde, / Hep adını haykırdığımı. /

Anlatamadım! ! ... (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Her sabah uyandığımda / Seni bulurum karşımda / Düşüncelerimde sen varsın / Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var. / Karanlık dünyamda parlayan güneş, / Biçare yaralarıma melhem gibisin / Bu siyah beyaz dünyamda tek renk sensin, / Içim

Bana Bir Dönsen !!! (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sensiz hergünümün ardından gün batıyor... / Başlıyor gün boyu sensizliğimin ruh baskısı / Yat yata bilirsen.. uyu .uyu diyorum kendime / Kalbim isyan ediyor sensizliğime / Neden neden?diyorum.neden sensizim ben? / İsyan ediyorum kaderime.... /

Bir Sonraki Güne (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Yıllarca erteledim duygularımı.. / Okunmadan atılmış kağıtlarda duygularım / Gecikilmiş bir aşk yazılı atılan kâğıtlarda / Hiç bir şey için geç degil belki / Belki, şimdi tam zamanı. / Bir de yürek sözden anlasa... / Hergün bir sonrasına ertel

Bu Gece.... (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Yarım asrın son hüznüyle geriye baktım / Yaşanmamışlığın puslu penceresinden. / Gecenin koynundayım yine.. / Zifrinde adın saklı. / Hüzün demliyorum gözlerimde.. / Ne mektup, ne resim, nede şiirler / Bir sevgi ki kelimelerle anlatılmaz / Ağl

Derde Ağlarım (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Dinle sevdiceğim dinle duy beni!!! / Uykularım kaçıyor geceleri.. / Sabah olmayı bilmiyor bir türlü / Gözlerim dikiliyor tavanda bir noktaya / Deli eden uğultular kulaklarımda / Ne yastık halden anlar ne çarşaf / Sensizlik kahreder beni her ak

Dualarımdasın (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Baktığım heryerde sen duyduğum her seste sen / Dokunduğum herşeyde aldığım nefeste sen / Göz yaşımda sen hüznümde kederimde sen / Sevincimde neşemde. bilmem nasıl anlatabisem? / /

Fukaralar Gibi (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Fukaralar gibi kapında uzatsam ellerimi / Ne istiyorsun diye sorarmısın? / Darılırmısınki bana almak istesem yüreğindeki / sevgiyi? /

Göz Yaşlarınla (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Bu akşam yine umutla bekledim .. / Seni düşündüm çıldırdım saatlerce. / Yanlız bomboş evimin penceresinde / Gökteki yıldızlar ağladı benimle. / Kahrettim seni benden çalan geceye.. /

Gül Sende (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Gülen gözlerini düşledim hep sensiz gecelerde / Işıl ışıl ışık saçan sevgi ile sevgili bakan gözlerini. / Derinliğinde mutluluğu bulduğum sözlerini / düşledim.. / Gülüşünü düşledim hep sensiz gecelerde / Içten gelen içimi yakan içten kahkahanı

Güzel Olacak (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sana kavuşma saati yaklaşıyorsa / Sensizliğin burkluğunu yaşayan kalbim / Sabırsızca çarpıyorsa. / Ellerim düşüncelerime hakim olup / Tüm şiirlerde yanlız seni yazıyorsa / Bil ki sonsuz özlem kaplamıştır içimi. / Ellerin ellerime değdi mi, /

Hayalimdin... (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Hayalimdin... / Gerçeğim ol istedim / Yanına geldiğimde yüreğim titredi / Hayalimdin.... / Yanlız yatağıma uzandığımda.. / Bir burukluk vardı içimde / Hayalimdin... / Umutluydum, gerçeğim olcaktın.. / Sonunda anladım ki... / Kırık bir ca

Inanmaktır Sevmek... (Gülay Atilay) 3 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Inanmaktır sevmek. / Tüm içtenliğinle... / Güvenmektir duygulara / Okuyabilmektir gözlerdeki sözcükleri / Haykırabilmektir sevgiyi hiç bağırmadan / Direnmektir sevmek /

Kal Diyebilseydin (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Anlıyamadım benmi suçluyum? / Anlatamadım mı? sana olan sevgimi.. / Tutuştum yandımda sensiz her gece / Gözyaşlarımla söndürdüm kalbimi / Her gün her dakika özledim seni / Dinmedi kederim senin yanında bile / Sustum hep gözlerine baktığım zama

Kar Tanesi (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Öyküsel 

Ben bir KaRTanesi__yim. / Yoğun karların içinde / Kaybolmuş tek bir tane. / Yapayalnız çaresiz / Birgün karların içinde dolaşırken / Sanki sisler kayboldu aniden / Bir güneş doğdu dünyama / Baktım sensin karşımda / Eriteceğini sandım birde

Mahşere Dek (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Aşk buymuş işte hayatıma renk katan / Çekip beni ta yürekten sana bağlayan / Kanatan dudağımı tenimi dağlayan / Nasılda yaktın beni öptüğün zaman /

Maziyi Anıyorum (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Mazi dediğim neydi kısacık anlara sığdı. / Kısacık anlar benim tüm benliğimi sardı / Herşeyim dediğim beni kızgın kor ateşe attı / Bakmadı gözyaşıma beni yürekten yaktı. / İşte bir aşkın sonu burada noktalanıyor / Kalpsizliğe ibret olsun gülay k

Nasıl Anlatabilsem (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Anlatmak istesem de anlatabilsem. / Çaresizlik çenberindekideki ızdırabımı / Siyaha boyanmış etrafımda dört duvar / Sensizliklik kahreder beni her akşam

Ölmeye Değil.. (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Umut 

Dönde bir bak bir kadın ağlıyor / Izdırap gemisinin güvertesinde / Sus beni dinle !!diyor esen rüzgara / İsyan ediyor coşkun dalgalara / **** /

Ömrümün Son Deminde (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Ömrümün son deminde / Ateşten gömlek giydim / Desenlerini aşkın hasretin özleminle / Süsledim. / Nakış nakış düşüncelerimle bezedim. / Düğmelerini iliklerken /

Özlüyorum (Gülay Atilay) 4 Şubat 2010 Özlem Şiirleri 

Özlüyorum seni. / Gücüm yetmiyor unutmaya / Özlüyorum / Elini tutmayı sesini duymayı / Boynuna sarılıp omuzunda ağlamayı / Nedensiz sevinçleri / Hasret dolu sevgi dolu sımsıcak düşlerimi / Özlüyorum /

Resmin Kaldı.. (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Resminden bana bakan bir yüzün kaldı / Simsiyah bir çerçevede / Ama hiç eksilmedi gülümsemen / Bir oda dolusu sevgin kaldı / Duvarlar bembeyaz sevgimin saflığı gibi / Sana olan aşkım gibi tertemiz.. /

Ruhum Kanat Cırpıyor (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sabahın ilk ışıklarında / Okuduğum mısralarda / Zihnim allak bullak olurken / Güclü arzular hisseden bedenim / Bedenini sevgiyle sarıyor / Mısraların döküldüğü yüreği sarmak.. / Yazan parmakları avuclarına alıp / Doyasıya öpmek koklamak iste

Ruhum Ölmesin Yeter... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

sensiz gecenin sabahı / sanki başka doğuyor güneş / sanki başka ötüyor kuşlar / sanki baska bir şehirde dolanıyorum / uzak diyarlardaki dağlar kadar yanlızım.. / bir sıcaklık ararken yanılmışım. / sevdamı haykırıken aldanmışım.. /

Sensin ....... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Umut 

Benimde oldu!! / Adını koyamadığım. / ***** / / Suçummu günahımmı? / Sırımmı desem? / Düşünce özgürlüğünü aşan / Arzularla tutuşan /

Simsiyah Gecelerde (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sevgilim artık sana diyebilirim / İsyanımı dile getirebilirim.. / Sensiz simsiyah gecelerdeki / Kahroluşlarımı .. / Utanmam artık sana yazabilirim.. / **** /

Terkettin .... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Soyut 

Aşkımıza umut ile bakan gözlerim / Sıcaklığına sevgine alışmışken / Terkettin. / Tuttuğu her şeyde tenini hisseden ellerim / Dokunuşuna alışmışken / Terkettin. / Ağzından çıkan her kelimeyle titreyen yüregim / Sesine alışmışken / Terkettin

Unutmak İstiyorum (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Öyküsel 

Allahım feryadımı artık duysan diyorum / Yaşadığım kadere yeterrrr!! isyan ediyorum / Bağlanmışım aşk zinciriyle ben çözemiyorum / Ölmek istiyorum bir türlü ölemiyorum / Revamı? sadece sevdim ne günah işledim? / Kaderimmi elem tasa gam kasvet de

Vurulmak Istiyorum... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Güneşi hasretle beklerken, / Doğacak diye battığı yerden, / Duygularım sarhoş, gözlerim kan içinde... / Ağlıyorum duymuyorsun sesimi.. / Senin duymadığın kaç bininci hıçkırık bu, / ******* /

Ama Sen Unutulmazsın ki... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Yaşam 

Unutulanlar hatirlanir sen unutulmazsin ki / Kalbime kazilmis ismin bakisin gülüsün silinmezsin ki / Sevilmek senin hakkindir sevmesen bile / Sen istesen de beni biliyorum sevemezsin ki / Sikayet degil sözlerim beni yanlis anlama / Seni sen diy

Sevmek İnanmaktır (Gülay Atilay) 3 Haziran 2005 Aşk ve Romantizm 

Sevmek inanmaktır. / Güvenmektir duygulara.. / Direnmektir sevmek.. / Tüm acılara direnmek.... /

Badem Çiçekleri Zamansız Açar... (Gülay Atilay) 28 Ocak 2005 Özlem Şiirleri 

Zamansız açan badem çiçeği gördünüz mü hiç? Bir rüya kadar pembe,yaşam kadar gerçek,yaşanmış yada yaşanacak sevdalar gibi,saf ve tertemiz..

Sana Geldim! (Gülay Atilay) 27 Ocak 2005 Özlem Şiirleri 

Korkularımdan,yalnızlığımdan... / Sevgi yoksunluğundan kaçarak.... / Umarsız ve delicesine seven yüreğimle. / Sana geldim! ... /

Ümidim!! (Gülay Atilay) 28 Ocak 2005 Özlem Şiirleri 

İçime sığmayan, benliğimden taşan sevgin var yüreğimde. Uzakta olsanda anılarla avunduğum, heran beynimde koşuşturup duran anılarla varolduğum o yüce sevgin var.

Merhaba!!
Davetsiz buyurmalısınız, şiir soframa.
Mısralar yudumlalıyız.avuç, avuç.
Yüreklerimizdeki sevgiyi sunarak birbirimize..
Bir zamanlar....
Zaman en büyük umudumdu,
Bu sevda ateşinin son yolculuğu,
Sevda düşüncelerim sönmeye mahkumdu.
Sona gitmekteydi acele,
Sönmekte acele etmekteydi
Kalbim kendi köşesindeydi
Özlem sevgiliye değildi.
Sevgiye idi.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Gülay Atilay, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 30.01.2025 07:04:52