..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Gülay Atilay
Gülay Atilay - Sevgi Seli.....
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Sevmek İnanmaktır (Gülay Atilay) 3 Haziran 2005 Aşk ve Romantizm 

Sevmek inanmaktır. / Güvenmektir duygulara.. / Direnmektir sevmek.. / Tüm acılara direnmek.... /

Badem Çiçekleri Zamansız Açar... (Gülay Atilay) 28 Ocak 2005 Özlem Şiirleri 

Zamansız açan badem çiçeği gördünüz mü hiç? Bir rüya kadar pembe,yaşam kadar gerçek,yaşanmış yada yaşanacak sevdalar gibi,saf ve tertemiz..

Ümidim!! (Gülay Atilay) 28 Ocak 2005 Özlem Şiirleri 

İçime sığmayan, benliğimden taşan sevgin var yüreğimde. Uzakta olsanda anılarla avunduğum, heran beynimde koşuşturup duran anılarla varolduğum o yüce sevgin var.

Sana Geldim! (Gülay Atilay) 27 Ocak 2005 Özlem Şiirleri 

Korkularımdan,yalnızlığımdan... / Sevgi yoksunluğundan kaçarak.... / Umarsız ve delicesine seven yüreğimle. / Sana geldim! ... /

Ama Sen Unutulmazsın ki... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Yaşam 

Unutulanlar hatirlanir sen unutulmazsin ki / Kalbime kazilmis ismin bakisin gülüsün silinmezsin ki / Sevilmek senin hakkindir sevmesen bile / Sen istesen de beni biliyorum sevemezsin ki / Sikayet degil sözlerim beni yanlis anlama / Seni sen diy

Vurulmak Istiyorum... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Güneşi hasretle beklerken, / Doğacak diye battığı yerden, / Duygularım sarhoş, gözlerim kan içinde... / Ağlıyorum duymuyorsun sesimi.. / Senin duymadığın kaç bininci hıçkırık bu, / ******* /

Verdiğin Yürekle Sevdim (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Aşk ve Romantizm 

Tanrım!!! verdiğin yürekle sevdim.... Tuttum ta benliğime oturttum .. Bir umut kırıntısı gözlerimde. Yürüyorum durmadan suskun ve sessiz Ne kadar dönüp dolaşsam yinede Hep çıkmaz sokaktayım çaresiz Sokaklar hep aynı bir ben değilim Sanki zam

Unutmak İstiyorum (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Öyküsel 

Allahım feryadımı artık duysan diyorum / Yaşadığım kadere yeterrrr!! isyan ediyorum / Bağlanmışım aşk zinciriyle ben çözemiyorum / Ölmek istiyorum bir türlü ölemiyorum / Revamı? sadece sevdim ne günah işledim? / Kaderimmi elem tasa gam kasvet de

Terkettin .... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Soyut 

Aşkımıza umut ile bakan gözlerim / Sıcaklığına sevgine alışmışken / Terkettin. / Tuttuğu her şeyde tenini hisseden ellerim / Dokunuşuna alışmışken / Terkettin. / Ağzından çıkan her kelimeyle titreyen yüregim / Sesine alışmışken / Terkettin

Söküp Atacağım (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Aşk ve Romantizm 

Güzellikler seninle başladı seninle bitti Kalbim acı, ızdırap,kahır, selinde yitti Bedenim isyan etti hafızam iflas Duymadın feryadımı ben biçare ben niçaz

Simsiyah Gecelerde (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sevgilim artık sana diyebilirim / İsyanımı dile getirebilirim.. / Sensiz simsiyah gecelerdeki / Kahroluşlarımı .. / Utanmam artık sana yazabilirim.. / **** /

Sevmek (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Aşk ve Romantizm 

Sevmek, Çok özlemekmiş. Sevmek, Özel bir kalpte yer etmekmiş. Sevmek, Ayrı zamanlarda Farklı yerlerde bile Çok sevilenle olabilmekmiş. Sevmek,

Sensin ....... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Umut 

Benimde oldu!! / Adını koyamadığım. / ***** / / Suçummu günahımmı? / Sırımmı desem? / Düşünce özgürlüğünü aşan / Arzularla tutuşan /

Ruhum Ölmesin Yeter... (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

sensiz gecenin sabahı / sanki başka doğuyor güneş / sanki başka ötüyor kuşlar / sanki baska bir şehirde dolanıyorum / uzak diyarlardaki dağlar kadar yanlızım.. / bir sıcaklık ararken yanılmışım. / sevdamı haykırıken aldanmışım.. /

Ruhum Kanat Cırpıyor (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Sabahın ilk ışıklarında / Okuduğum mısralarda / Zihnim allak bullak olurken / Güclü arzular hisseden bedenim / Bedenini sevgiyle sarıyor / Mısraların döküldüğü yüreği sarmak.. / Yazan parmakları avuclarına alıp / Doyasıya öpmek koklamak iste

Resmin Kaldı.. (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Resminden bana bakan bir yüzün kaldı / Simsiyah bir çerçevede / Ama hiç eksilmedi gülümsemen / Bir oda dolusu sevgin kaldı / Duvarlar bembeyaz sevgimin saflığı gibi / Sana olan aşkım gibi tertemiz.. /

Özlüyorum (Gülay Atilay) 4 Şubat 2010 Özlem Şiirleri 

Özlüyorum seni. / Gücüm yetmiyor unutmaya / Özlüyorum / Elini tutmayı sesini duymayı / Boynuna sarılıp omuzunda ağlamayı / Nedensiz sevinçleri / Hasret dolu sevgi dolu sımsıcak düşlerimi / Özlüyorum /

Ömrümün Son Deminde (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Ömrümün son deminde / Ateşten gömlek giydim / Desenlerini aşkın hasretin özleminle / Süsledim. / Nakış nakış düşüncelerimle bezedim. / Düğmelerini iliklerken /

Ölmeye Değil.. (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Umut 

Dönde bir bak bir kadın ağlıyor / Izdırap gemisinin güvertesinde / Sus beni dinle !!diyor esen rüzgara / İsyan ediyor coşkun dalgalara / **** /

Nasıl Anlatabilsem (Gülay Atilay) 4 Kasım 2002 Özlem Şiirleri 

Anlatmak istesem de anlatabilsem. / Çaresizlik çenberindekideki ızdırabımı / Siyaha boyanmış etrafımda dört duvar / Sensizliklik kahreder beni her akşam

Merhaba!!
Davetsiz buyurmalısınız, şiir soframa.
Mısralar yudumlalıyız.avuç, avuç.
Yüreklerimizdeki sevgiyi sunarak birbirimize..
Bir zamanlar....
Zaman en büyük umudumdu,
Bu sevda ateşinin son yolculuğu,
Sevda düşüncelerim sönmeye mahkumdu.
Sona gitmekteydi acele,
Sönmekte acele etmekteydi
Kalbim kendi köşesindeydi
Özlem sevgiliye değildi.
Sevgiye idi.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Gülay Atilay, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 29.01.2025 00:38:47