..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - ZAMANE
ZAMANE - ZAMANEDEN METİNLER
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
duygusal olduğu kadar gerçekçi, sabırlı, zamanı kollayan, duygularını saklayamayan, yaşamı yaşamaktan hoşnut, acılarıyla barışık...

Yazısının Özellikleri
nesnelere bakış açısındaki farklılık, duygusal, çelişkilerin bütünlüğü ve zıtlıkların birlikteliği...

Edebi Etkiler
J.R.R. TOLKİEN, ALİ URAL, SADIK YALSIZUÇANLAR, SEZAİ KARAKOÇ, LOUİS ARAGON...

Benzer Yazarlar
ALİ URAL, J.R.R. TOLKİEN

Özgeçmiş
DOĞDUM VE BU GÜNE GELDİM :)

"En son yaşadığım o geceden sonra ne yapacağımı ne edeceğime bilemez bir şekilde yaşadığım inden çıkmadım. Sakladım kendimi her şeyden her yerden sakladım kendimi. En başta kendimden. Korktuğum aydınlığımdan sakladım karanlığımı. Ve en önemlisi neydi biliyor musun? Ben içimde sevdiğim O şeyi sakladım bütün hallerimden. O’ nun orda oluşuna sevinemedim bile. Orda olduğunu anlayıp oradan söküp alırlar diyerek. Ve ben şimdi buradayım. Sevdiğim her şeyle bir aradayım. Ve sevmediğim ne kadar çok şeye katlanmak zorundayım farkına varmadan. Farkına varmadan ne çok şeyle savaşmak zorunda kalıyorum farkına varmadan. Bilmem hatırlıyor musun? Can bu canda sana yadigâr olacaksa demişti bana ayrılırken yarim. Ama ben onu umursamamıştım. Ama şimdi fark ediyorum ki. Ben bir şeylere yadigâr olmalıydım ama bu yarim değil. O olamaz o yetmez bu yadigârlığa. Ve o dayanamaz. O dayanamazken ben ise doymam. Sonuç ikimiz içinde koca bir boşluk anlamsız suçlamalar."

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © ZAMANE, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 22.11.2024 10:49:16