..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sevgi dünyadaki yaşam ırmağıdır. -Henry Ward Beecher
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - HÜSEYİN YAĞMUR
HÜSEYİN YAĞMUR - GÜL VE DİKEN
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
BİRAZ HAYALPEREST BİRAZ GERÇEKÇİ VE BİR OKADAR DA TUTKULUYUM HAYATTA VE BİLİYORUMKİ HERŞEY'İN BİR BEDELİ VAR BU HAYATTA KİMSE KİMSEYLE BİR DEĞİL HER ŞEYİN BİR YARADILIŞ SEBEBİ VAR ONUN İÇİN BEN DE VARIM DİYEBİLİYORUM DÜNYA'DA

Yazısının Özellikleri
SADELİK VE İÇTENLİK. GÜNLÜK YAŞAMIN BAZEN BİR ÖMRÜN YONTUSUDUR ŞİİRLER.YANİ BİZİ BİZ GİBİ YAŞAMALI BÜTÜN DİZELER

Edebi Etkiler
BELİRLİ BİR ÖLÇÜDE YANİ İŞİN FELSEFİ YÖNÜYLE ORHAN VELİ KANIK VE CAHİT SITKI TARANCI DİYEBİLİRİM

Benzer Yazarlar
ORHAN VELİ KANIK VE CAHİT SITKI TARANCI

Özgeçmiş
10.10.1983 MALATYA HEKİMHAN DOĞUMLUYUM. LİSE MEZUNUYUM.ASKERLİK HİZMETİMİ KTBK K'LIĞINDA YAPTIM.YAŞAMIM BOYUNCA KENDİMİN VE ÇEVREMDEKİ İNSANLAR'IN YÜZÜNÜ KIZARTACAK HİÇ BİR DAVRANIŞIM OLMADI. SÖZÜN ÖZÜ BU.

DEDİM YA GÜZELİM
ANLATMAK İMKANSIZ
SENİ.
ŞAİR OLSAM YAZAMAM
RESSAM OLSAM ÇİZEMEM.

14.05.2008 16:29:10 günler ve sıkıntılar 

"Boşluksuz Bir Yazı."küresel bir dünya da yaşamak ne kadar kaderci bir anlayış iş buralara gelmeden çareyi ortaya koymak daha makuldü bence biz sıradan insanlar önce paramızla belayı satın alıyoruz sonrada bedavaya kime versek diye oturup aylarca bunları düşünüyoruz karamsarlıklarımız aynı orantıyla takip eden sıkıntılarımız  çıkmaz sokaklara körükörüne dükkan açmamızın bir sonucu değil mi yarınlarımızı kurmayı bir hayal olmaktan çıkaralım ülkemizin gerçeklerini asla lafta bırakmayalım kendimiz için değilse çocuklarımız için demiyorum önce kendi çocukluğumuzu kurtarmayla başlayalım bu dipsiz kuyudan ve vatan hainlerini artık başımıza tacetmekten vazgeçelim sömürgeyi içimizden atalım

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © HÜSEYİN YAĞMUR, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 30.01.2025 20:49:37