Yazar Tanıtımı | Önce keman telinde gördüm kendimi. Telden çıkan o güzel tınıyı hep görmezden geldim. Telin sancı verici gerginliğinde buldum kendimi. Sadece bu sancıydı ilgilendiğim. Bu sancıdan öleceğimi sandım hep. Her an ölmek istedim.
Sonra büyüleyici bir melodinin peşinde savruldum. Sancılarımı bu yüzden sevmeyi öğrendim, acıyı bu yüzden sevdim. Gergin bir tel olmayı ve kopmayan sağlamlığı savundum. Hayat güzel bir şarkı ve bu şarkı ancak böyle çalınırdı.
Bitmiyordu macera. İyi ki de bitmedi. Çünkü kemanı keşfetmiştim. Hemen sonra da onu çalan o narin elleri..
Peki bunları düşünen kim?
Kim bu şarkının bestecisi?
Ne zamandır ve daha kimler tarafından çalınıyor bu senfoni?
Kim bilir?
Ellerim birer dağ kadar ağır. Ve bu iki dağ arasında çatırdıyor beynim.
Yazdıklarım işte bu gürültünün tarifidir ancak.
Acımı tasvir etmeye yetenekli değilim...
|
Yazısının Özellikleri | Bir tarz oluştuğunu sanmıyorum ama Ağırlıklı olarak Serbest biçimde yazıyorum. |
Edebi Etkiler | |
Benzer Yazarlar | atilla ilhan, orhan veli, necip fazıl kısakürek, özdemir asaf |
Özgeçmiş | 1972 Erzincan doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi K.Çekmece’de bitirdikten sonra 1991 yılında İ.Ü.Bilg.Muhasebe bölümünden mezun oldum. Birkaç sene serbest olarak bilgisayar programları ve oyunlar hazırladım.
Şu an İ.Ü.İşletme Fakültesi Bilgi İşlem bölümünde çalışmaktayım. Lisanslı bir sporcuyum. Mistik, bilimsel ve tasavvuf alanında bilgimi arttırmaya çalışıyorum. Daima bana yeterli gördükleri değil, gözümün erişebildiği kadardır menzilim.
|
Bulunduğu Yer | Avcılar / İstanbul |
|
ISSIZLIĞIN MECBURİ DEMLERİ - I
Yerlerinden kopup kopup içime,
Yuvarlanan, ağır, çirkin;
Koca kayalar gibi devriliyor günlerim.
Geceler olmasaydı ah,
Rüya da görmesek,
Yaprak gibi, bir sabah,
Kuruyup, dağılırdı bu yürek!
Şarkılar söylemekte bir çocuk,