Gidene Mektup
(siyah) 25 Ağustos 2010 |
Sevgi ve Aşk |
| |
Sen konuşmaya başladın sonra, geçmişini, daha doğrusu hiçbir zaman geçmemişini, sadece takvim yapraklarından düşmüş hikayeni anlatmaya başladığındaysa, içimin ürpermesiyle irkildim ilk önce, sevmeyi bilmiyordun sen.. |
|
Yetiş
(siyah) 13 Ağustos 2010 |
Sevgi ve Aşk |
| |
Doğrularım vardı eskiden hayata dair, aşka dair, senden sonra hepsini sorguya çekiyorum...Yüreğime kilit vurdum, kanlı yaşlarımı geçmişte bıraktım, sadece seni düşünürken akıtabiliyorum.... |
|
En Zor Denklem=aşk
(siyah) 12 Ağustos 2010 |
İlişkiler |
| |
göğün renginin mavi olmadığını, denizin dalgalı olmadığını, ağacın yeşilinin aslında bir yanılsama olduğunu anlayabiliyorsa... işte gerçek mutluluk ordadır... |
|
|
18.08.2010 15:36:35
|
hayat bir ümit... |
| |
"Referandumda hayır mı demeli evet mi demeli... araştırıyorum karıştırıyorum ." |
|
12.08.2010 10:44:43
|
hayat bir ümit... |
| |
kafamda bir soru;
ne zaman şöyle içinde tek bir kaygı olmadan gülebilir insan... çocukluğumuzla beraber gülümsemelerimizde mi yaşlanıyor yoksa... her sabah yeni bir tasa mı insan olmanın cezası...? |
|
11.08.2010 12:14:40
|
hayat bir ümit... |
| |
yıllar sonra tekrar burdayım... sitede yüzlerce yazar vardı ben en son yazımı eklediğimde şimdi binlerce, ama hala aynı kokuyu duyumsayabiliyorum sayflara girdikçe... yazmayı, okumayı ve paylaşmayı özlemişim... hoşbuldum... |
|
|