..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Çocukların eğitimi, zaman kazanmak için nasıl zaman yitireceğimizi bilmemiz gereken bir meslektir. -Rousseau
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - ersin sert
ersin sert - varoluş
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  seni bekliyorum (ersin sert) 11 Mart 2003 Aşk ve Romantizm 

beklenen yarınlar özlenen sevgililer

baba (ersin sert) 11 Mart 2003 Yaşam 

baba gercekten sevdinmi beni baba destek oldunmu bana hani sana derdim ya baba bana hayatı anlat baba bana insanları anlatki bende ogluma anlatayım bana gercekeleri anlat baba yıkılamaz dedigin ama bir anda yıkılan sevgileri degil bana as olan sevgileri a

yıllar (ersin sert) 11 Mart 2003 Anı 

yıllar gecen seneler ve yaşanamamış anlaşılamamış güzellikler

anne (ersin sert) 11 Mart 2003 Bireysel 

anneler öylesine kutsal varlıklarki öylesine içtenlerki öylesine şevkatli kanatları varki ne olurdu anne seni anlayabilseydik düşüncelerini yazabilseydik ne olurdu anne bir yudum sevgimizi sana güzel yüregine serpebilseydik keşke bu kadarını yapabilseydik

birgün (ersin sert) 11 Mart 2003 Aşk ve Romantizm 

bırakıpta gitmeler artık dönülmez yarınlar

affet ne olur (ersin sert) 11 Mart 2003 Aşk ve Romantizm 

affetmek gercekten öylesine bir duyguki belkide tüm yıkılışların bunda bu kelimede toplanıyor

sensizim (ersin sert) 11 Mart 2003 Sevgi ve Arkadaşlık 

sevgiler öylesine acı sevgilerki yüreginin yandıgı asla sönmedigi sevgiler

son veda (ersin sert) 11 Mart 2003 Sevgi ve Arkadaşlık 

vedalar uzak sevgiler ulaşılması imkansız aşklar sevgiler sevgi öylesine yaşanmalıki yıldızlar şahit olmalı bu sevgiye

aşkım (ersin sert) 11 Mart 2003 Aşk ve Romantizm 

kişinin sevdigine olan özlemi

aşk (ersin sert) 11 Mart 2003 Aşk ve Romantizm 

aşk gercekten aşık olmak öylesine bir aşkı hiç tatmadınmı gercekten o zaman bunu nerden bileceksinki

anılarım (ersin sert) 11 Mart 2003 Anı 

gercekten anılar güzel bir anlatımla yazılmış içinden özünden dökülen anılar

Bavulları Hep Toplu Durmalı İnsanın... (ersin sert) 13 Aralık 2002 Öyküsel 

insan herşeye hazır olmalı nezaman ne olacagı iç belli olmayan bir hayatta her zaman bavul yanınızda olmalı gurbette gibi

dostluk (ersin sert) 13 Aralık 2002 Sevgi ve Arkadaşlık 

dostlara kapılarımız her zaman acıktır yeterki gönülden bir dostluk olsun

derlerki (ersin sert) 13 Aralık 2002 Sevgi ve Arkadaşlık 

bir insanı farkededbilmek

sedef çicegi (ersin sert) 13 Aralık 2002 Öyküsel 

„Sevgide cömert ama sevdiklerimizi kırmada oldukca cimri olalım”

arkadaşlık (ersin sert) 13 Aralık 2002 Öyküsel 

arkadaşalıklar paylaşıldıkca güzeldir dostlugun kıymetini bilmeyen saten kendini hiç bilmez

adı güzel muhammed (ersin sert) 12 Aralık 2002 Tasavvuf 

gercek hak dostu yunus emreden gercek bir alah dostu ve peygembere olan sevgisini cok güzel anlatmış bu mısralarda

Adem yaratılmadan can kalıba girmeden şeytan lanet olmadan (ersin sert) 12 Aralık 2002 Tasavvuf 

gercek bir halk dostu yunus emre asla kötülük nedir bilmeyen alllah yolunda can dost böyle insanlar kaldımı onu düşünüyorum

aşk (ersin sert) 7 Aralık 2002 Aşk ve Romantizm 

aşık olmak gercekten sevmek hayatını güzellikleri ortaya koymak sevgi adına

sevgili (ersin sert) 7 Aralık 2002 Aşk ve Romantizm 

sevgili gercekten sevilen cana yakın senden yüreginin yanan köşesinden seni tamamlıyan sen oldugunu haykıran bir sevgili

selam hayata sıcak ılımlı bakan herkez sevgi için bütünleşmeli bence hayat böyle olmalı degerler üste tutulmalı yoksa yaşamın hayatın bir anlamı kalmaz

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © ersin sert, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:50:37