..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Doğallık sahip olunan değil, kazanılması gereken bir erdemdir. -Cervantes
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - The Sun
The Sun - İşte Yeni Bir Başlangıç Daha...
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
Daha önce bir çok denemelerde bulundum.Ama istediğim gibi sonuç alamadım.İstediğim sonuçları vermeyince hepsini imha ettim.Çünkü insan geçmişinden etkilenen bir varlıktır.Ben de geçmişten etkilenmemek ve hep daha iyiyi elde etmek için uğraştım.

Yazısının Özellikleri
Sade ve kolay anlaşılır yazmayı tercih ederim hep.Bazen bir yazıdan bir kaç anlam çıkarırım.Bir olaydan bahsederek bir kaç şeyi anlatmaya çalışıyorum bazen de.

Edebi Etkiler
Ümit Yaşar Oğuzcan,Atilla İlhan ve etrafımdaki tüm insanlar ve olaylardan etkilenirim.

Benzer Yazarlar
Henüz tam olarak buna karar verebilmiş değilim.

Özgeçmiş
1983 İskenderun doğumluyum.Hayatımın önemli bir bölümünü orada geçirdim.Şimdi Ankara Üniversitesi\'nde okuyorum.

insandır herşeyden önce önce gelen...onu insan yapan düşünceleri,ona can veren sevgileridir bir de...bir de şu kaybetmek kaygısı olmasa keşke...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © The Sun, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 23.11.2024 14:13:50