..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İnsanlığın hangi filizi köreltilmek istenmişse, tersine o filiz daha gür büyümüştür. -Freud
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Hasan ARIKAN
Hasan ARIKAN - BİR DEM EYLÜL
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Seni Düşünmek... (Hasan ARIKAN) 4 Ocak 2003 Anı 

Üşürsün yat artık diyecek / Çileli anam / Kimse bilmeyecek / Artı kırk derecede yüreğimi sana sattığımı / Ve saatler sıfır biri bulduğunda / Serseri bakışlarıma kitleneceğim.. / Kaçıncı yüzyıl oldu bilmem / Ben yine, / Seni düşüneceğim… /

Son Dem Eylül (Son Söz) .. (Hasan ARIKAN) 28 Aralık 2002 Aşk ve Romantizm 

İçinden bir türlü çıkamadığım / Duygu yüklü bir bilmece, / Ve bilinmez bir notasın; / Hayatın orkestrasında / bir hüzün melodisinde tutturamadığım… / Sevenlerime kokuşmuş bir umut kattığım / Satırların manası, / Bulanık bir anısın /

Martı Olsak.. (Hasan ARIKAN) 24 Aralık 2002 Aşk ve Romantizm 

Martı olsan, / Denize düşsen. / Balık olsan, / Beni sevsen... / / Martı olsak, / Ağlasak. / Çığlıklar atarak, / Birbirimizin olsak.. / Gecede kaybolsak, / Yüreklere saklansak.. / Gülüşlere sığınsak / Sen ve ben, / Martı olsak... /

Bir an bilgiyle meşgul olmak,bir an kitaba,yazıya bakmak 60 yıl ibadet etmakten hayırlıdır...HZ.MUHAMMED(S.A.V.)

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Hasan ARIKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 13:51:58