..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Umutsuzluğa düşmeyin. -Charlie Chaplin
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - didem üstün
didem üstün - altın şehir
Site İçi Arama:

üç kişilik hayat
  24.07.2006 14:03:29 üç kişilik hayat 

Dünya üzerime yıkılmıştı sanki o an bütün kapılar , bütün duvarlar , herşey üzerime yığılmıştı yıkık bir enkazın peşinde kırık onlarca camların altında etime bulanmış kanları seyreder gibi ,dokunur gibi hissettiğim o an yıkıldığım , öldüğüm ve hiç bir sesi bu kadar duymak istemediğim bu anda çıldırırcasına yıkldığım bu yerde  ,herşey ne kadar boş geldi inandığım herşey yalan oldu , sevdiğim insanın dünyada tek eşim ondan sonra hiçbir insanı düşünemediğim erkeğin , bana dokunduğu gibi , benim dokunduğum gibi ona dokunmasını ,bakmasını , sevmesini  yaşadığım herşeyin o anda bir yalan ,bir oyun olduğunu hissetmek , öğrenmek  o anöluyorum sandım ne zor şeymiş paylaşmak beni, sevdiğini bildiğim insanın meğer bir başkasına dokunduğunu , sevdiğini bilmek  öğrenmek ,, sevdiğinin kollarında bir başkasının izleri olduğunu bilmek , ve o kolların sana  her gun sarılarak başka bir izle kokuyla sarıldığını hissetmek , sessizce , hiçbirşey  yapmadan olanlara boyun eğmek  geri çekilmek , ve her gun o yalanlarla oyun oynamak ne zor o anda bile nefes alabılmek allahım paylaşabildiğim bir ben varken sadece ona ama sevdiğim değil bu ben olmamalıydım.....
İnandığım güvendiğim herşey yıkıldı gözlerimin önünde , sığındığım tapınak terk edildi , içim öyle acıyor ki yüreğim öyle sızlıyor ki buna nasıl dayanabilirim...?

19.07.2006 10:36:18 üç kişilik hayat 

içimde binlerce iyiliği saflığı öldürdüğüm bu ekim akşamı, yüreğimde asırlarca uzaktan gelen yankılanmalar var ve ben sadece sessizce ağlıyorum bu kimsesiz halıme ,kör bir bıçağın üzerinde kanımı akıtıyorum bu soğuk ,buz kesmiş duvarlara ..yüreğimde sadece hüzün ,yüreğimde asırlarca uzaklara taşan iyilik neferim...

ben bu ekim akşamında karanlığa uzanan ellerimle yüreğime dokunmak istiyorum ve bana düşman beynime mezar olan bedenime dokunmak hissetmek ve dinmeyen çığlıklarım arasında doyasıya susmak ölmek istiyorum...

ben bu kimsesiz duvarları buz tutmuş ekim akşamında kimsesizliğime ve kaybolmuş iyiliğime ,yitikliğime ağlıyorum...

İsimler vardı ya
Bütün bu hayallerin ardında sana gizli
Sen benim hayalimsin
Şimdi bütün rüyalar adınla gizli
sen benim dünyamsın...
Sen benim hazinemsin...
Sen benim.....,
Ben senin hiçbirşeğinim....

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © didem üstün, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 23:11:46