İnsan gülümsemeyle gözyaşı arasında gidip gelen bir sarkaçtır. -Byron |
|
||||||||||
|
yenı yenı guzel kokulu guller acsın dıye ve hep guneslı gunler olsun hayallerınde hıc bır zaman kararmasınlar dıye en guzelını yasa askın,sevdanın sevmenın sevılmenın en ıyısıne layıksın sen ugramasın sokagına huzunler,kederler cekmeyesın ask acısı ve hep gulsun yuzun acı cekmenı ısteyemem gulum en sıcak havalarda bulutlar ferahlatsın ruhunu buhranlara kapılmayasın sakın en kotu gununde bile bilesın senı senden cok seven birınin oldugunu aklında bulunsun bulamassın bır daha benım gıbı sevenı senın kahrını cekenı uzulmemen ıcın kendı kendını uzenı ve bunu sana bellı etmeyenını hıcbır derdıyle dertlenmenı ıstemeyenı ama senın derdını kendı boynuna borc bılenı yagmurlar yagsın sevda bahcelerıne hıcbır gülün solmasın ve cıceklerın kusmesın hayata ama sakla saflıgını verme yabanlara kıymasınlar sana o tutmaya kıyamadıgım ellerını bakmaya doyamadıgım gozlerını saf ve tertemız yuregını kırmasın yaban eller ben doyamadım sana sen doy ama aska ve sevgıye en temızı bulsun senıde ve hep mutlu ol illede beddua etmemı beklıyorsan sana BENI ÖMRÜNCE UNUTAMAYASIN....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © adem çağman, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |