Egoistlerin en güzel yanı başkaları hakkında konuşmuyor olmaları. -Lucille S. Harper |
|
||||||||||
|
Rüyalarımda hep sen vardın Kaç sabah öperek uyandım seni Öptüm kokladım seni doyamadım Ellerini bırakma zamanı değilde. ____ gözlerinden ayrılmak zor geldi.. Yine bu sabah sensizliğe uyandım İç çektim resimlerine bakıp Düş kurdum gözyaşları akıtıp İstyanım ettim yine sensizliğe. ____________Sözler dilime dar geldi Ama olsun ben sevmişim seni Öyle kolaydeğil sıyırıp gitmek yakayı Sensizliğe mahkum kalsamda buralarda Her adını andıkça bir oh çekerek derinden Güç alıyorum özlemlerimi sakladığım, __________o masum gözlerinden, Aklıma o son buluştuğum! yer geldi.. Gel artık Ey yar çıkar beni karanlıktan Uzat artık, uzat gayrı, ___ sana yorgum kollarıma ellerini, Kurtar ne olur içimdekisensizliğe intihar eden beni Yine ilk Bahar geçt sensiz . Yaz ayları son bahara döndü yüzünü, gel gayrı _______________Dağlarıma. kar geldi Ben sende özlemeyi sevdim. Hüzün kurusu akşamlarda yanmayı! Gözlerinde kaybolup gitmeyi, Ben sende! yana yana tükenmeyi, ___________Adın dilime nar geldi... Henüz dudaklarına bile dokunmadan İçimde sana çıklık çığlıya büyüyen bir çocuk var ______________Adını aşk koydum.. Çıkıp geleceksin diye ansızın! Sevdim günden güne bendeki seni Bekleyerek her gün bana döneceğin günü, Gayrı yangın yeri yüreğim. ______________Sensiz şiirlere, kor geldi... Abdullah Oral
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © abdullah oral, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |