Sevmek bir başkasının yaşamını yaşamaktır. -Balzac |
|
||||||||||
|
Dağlarımda baharsız kış Yar seni haktan dilerim Duygularım ayaklanmış Gel de yeter ki gelirim Başım gözüm üstüne Şu boynumu sana eydim Yar yoluna gönül koydum Yeter ben hasrete doydum Kul de yeter ki olurum Başım gözüm üstüne Gel de söndür közlerimi Zaman yordu dizlerimi Al mendili gözlerini Sil de yeter ki silerim Başım gözüm üstüne Yazık döktüğüm yaşlara Günler sığmıyor düşlere Yüreğimi şu taşlara Çal de yeter ki çalarım Başım gözüm üstüne Adın düşeli dillere Gözlerim döndü sellere Sensiz yüreğim çöllerle Sal de yeter ki salarım Başım gözüm üstüne Yine başım sensiz duman Sinemi eyledin harman Yaralarına yar derman Ol de yeter ki olurum Başım gözüm üstüne Gönül bağına kattığın Avluda nefes tuttuğun Koklayıp elden attığım Gül de yeter ki olurum Başım gözüm üstüne Dudakta yanmış bir anı Dondu şiirlerin kanı Bir garip sevda destanı Ol de yeter ki olurum Başım gözüm üstüne Dermanım sen, sensin çare Sensiz yürek pare pare Ayağın gittiği yere Yol de yeter olurum Başım gözüm üstüne Dünyada kim kalmış baki Doldur kadehi be saki İçimdeki nehir ne ki Selde yeter ki olurum Başım gözüm üstüne Vurguniyim beni yorma Yar gözünden ırak sürme Sensizliğe hüküm verme Öl de yeter ki ölürüm Başım gözüm üstüne Abdullah Oral
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © abdullah oral, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |