Bilmek kadar kuşku duymaktan da zevk alıyorum. -Dante |
|
||||||||||
|
Yoruldum her telefona sen diye alo demekten. Yoruldum herkesi sana benzetmekten. Yoruldum herkesi seninle kıyaslamaktan. Yoruldum her uçak sesinde, Yukarı bakıp, ürpermekten... Artık uyuşmak istiyorum. Gözkapaklarım ağırlaşsın, Kollarım halsizleşsin istiyorum. “Hoşçakal sevgilim” diyerek Seni unutmak, Hatta silmek istiyorum. Yıllar sonra tesadüfen karşılaştığımızda, Bir, iki saniyeliğine sana bakıp, İçimden “Ne kadar da tanıdık bir yüz” diye geçirip, Arkamı dönüp, gitmek istiyorum. O gün geldiğinde tek bir şey yap benim için; Gitmeme izin ver ve asla gözlerime bakma, Çünkü derinlerde olan seni görmenden Ölesiye korkuyorum.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Burcu Ocaklı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |