Bu hafifçe kenara itilecek bir roman değil. Daha büyük bir şiddetle uzağa fırlatılmalıdır. -Dorothy Parker |
|
||||||||||
|
Ölümün ne olduğunu bilmeden, misafirliğimizi sürdürürüz emanet canımızla.. Biz canımızın acılarla sızlandığı anda bile ben iyiyim diyebilen usta yalancılarız Gençliğimizin hiçlik dünyasında; yüreğimizi yüzünü dahi görmediğimiz insanları özledik Küstü dünya bize, tanıldığımızı biliriz bilsinlerki ölümün korkusunu tanımayız Anne karanlığın en siyahında beni ayakta tutan ışığımsın Sevdiğim bedenimin yorğunluğumda bana güç veren ayrılmaz ruhumsun Yine akşam olur karanlık nöbetlerimde adım adım aklımdan çıkmayacak hayalimsin Devriyler muhtremem dostlarımdır.. uzağımda olan seni yakınlaştıran nefesimsin Düşmanlarımızın kimsesizliği bizi ağlayamayatacağı aşikardır.. ağlamanın ne olduğunu sevdiklerimizin sayesinde öğrendik Öyle bir yerdeyizki insanlığın sevgisine dair duygularımızın cenaze törenenini içimizde anarız, Elbet öleceğiz toprağın kokusu ile bütünleşeceğiz sizi nasıl bir daha görmeceğiz endişesiyle ölürken bile yanınızdayız Ne olurki ölsem öldüğümü sadece benden başkası bilmese... işte ne tatlı bir sürpriz olurdu hayattan göç etmek Kimse seni benden almasın diye duamdın, ne varki bir kurşuna teslim ettiler beni sensizliğine Yaşamıyordum, bana ne yaptılar artık yokum beni aldılar seni yalnızlığa sürgün ettiler Ölüm misafiret beni bir kez daha son bir kez görmek için, yorumsuz bir hayatın mücadelesinde söyleyemem derdimi kimseye, senden başkası derman olmasın diye. '' Hayatlarınızda değilim ölüm bekçisine gösterdiğim gözyaşlarımı anneme, babama söylemeyin '' '' Hüseyin BULDUK '' 22.10.2011 - CUMARTESİ (c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hüseyin BULDUK, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |