Sevginin bulunmadığı yerde us da arama. -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Ağla gözüm dök içini yağmur olup sîneme ak Bırak düşsün ıslak hece şakağımda geceyi yak Dinle ve sus sûkut vakti kapa gözün Elif’e dön Kor çıraya yüreğin tut zarındaki naif’e sön Alaz alaz raks eden düş kıvrım kıvrım nere böyle Kundağımdan kaçan gülüş bana döner miymiş söyle Kulak kesil sonsuzluğa şarkıların şah’ını duy Eşikleri aştı nağme irkilmedin Firavun huy Yürü haydi kervan göçtü eylenmenin faydası yok Saatimden akrep düştü Cebir’imin paydası yok Yıldız topla eteğine savur göğe geceyi böl Avucuma düşen Esma n’olur bir kez bana da gül Cam küremi kıran fikir ara da bul cismim nerde Bulamadım söyle Nekir haşîye'de ismim nerde Ağla gözüm dök içini çöller vaha olsun bugün Serâbımda açan güller gül çehrede gülsün bugün
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Abdurrahman Boyacı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |