..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm > Nidanur Küçük

16 Nisan 2013
Çaresizliğim Kuş Olmuş Uçuyor  
Nidanur Küçük
sabah umuttu,yeni bir başlangıçtı,her şeyin hayırlısıydı

:AEBB:
soğuğu sırtımda hissediyordum ensemden aşağıya doğru süzülmeye başladı ürperişim..yorulmuştum yürüyecek halimde yoktu üstelik ama bir güç beni ayakta tutuyordu adımlarım için bana destek oluyordu..
Az önce kavga ettiğim kimdi bağrış çağırış evini terk ettiğim? yıllarımı verdiğim adam bana kapıdan çıkarken ayaklarını orta sehpadan kaldırma tenezzülünü bile gösteremedi..dış kapıdan aldım hırsımı sanki büyük bir şey başarmış gibi hızlıca kapattım tüm yaşadıklarımı o kapıyla beraber..yalan değil bekledim az bi umut gelir arkamdan diye hadi onu bırak pencereden bak be adam..
sokakta tek tük insanlar vardı ve ben fark etmeden onlar fark etmişti göz yaşlarımı..kendimden başkasını umursayacak halim yoktu ne düşünürlerse düşünsünlerdi. içimde çığlık atan birileri var ve bunu durduramamak en acıtanı..midem yanıyor halbuki dün acı filan da yememiştik malum o çok severdi pilavda bile baharat isterdi..bunlarla boğuşurken ev kapısına gelmişim..
Sağ olsun evde Sevim vardı olmasına da erken uyuma huyunu bu yaşına kadar aşamamıştı..gerçi nereden bilsin ki kız onunla kavga edip bu saatte kendi evime paşa paşa geri döneceğimi.lambalarımız sönüktü kısaca..zile uzun uzun bastım ama öyle bir dalar ki sanarsın bu kız yıllardır uyumamış bunun dışında severim masum temiz kızdır..
Neden aklıma Sevimi aramak gelmemişti ki bilirim o telefonsuz bir hayat geçiremezdi tahmin ettiğim gibi zili on dakikadır duymayan arkadaşım telefonu ikinci çalışında açmıştı..merdivenleri iç sancımla beraber tek tek çıkıyorduk..pijamaları ve pofuduk terlikleriyle baktı şirin arkadaşım ama belliydi anlatıp uykusunu bölmemi istemiyordu bende üstelemedim ve sessizce odama geçtim..
evet her şey bıraktığım gibiydi arada Sevim girip havalandırmış odayı pencereyi kapattım ve değişen tek şey olan çoğulluğumla beraber yalnız kalmıştım.. telefonumu komidine koyup kıyafetlerimi değiştirmeden çektim yorganı üstüme yorgundum zaten düşüncelerimin beynimi de yormasını istemedim sımsıkı kapattım gözlerimi..
sabah umuttu,yeni bir başlangıçtı,herşeyin hayırlısıydı...

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın roman ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Çaresizliğim Kuş Olmuş Uçuyor

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Ne Saç, Ne His [Şiir]
Yine Sana Geldim [Şiir]
Kalbinde Oku... [Şiir]
Selam Sen [Şiir]
Bilirdim Güneş Çözecekti Hepsini [Deneme]
Hiç Bitmesindi. [Deneme]
Hayatın Çelişkileri [Deneme]
Çok Zaman Oldu [Deneme]

Nidanur Küçük kimdir?

parlak güneşe karşı içinde kırık camlar saklayan ve o güneşe umut fısıldayan narin.

yazardan son gelenler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Nidanur Küçük, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.