"Çok söz hamal yüküdür." -Yunus Emre |
|
||||||||||
|
ne güneşin aydınlığı, ne gecede ayın parlaklığı Gözlerini unutturabildi, zindanlardan çıkamadım O günden beri, zifiri karanlıklar-dayım... Gidişinle birlikte; götürdüğün baharımın yerine gelen, Yaprak dökümlü günlerde bir bir solan çiçeklerimi biriktirdim odamda. Belki bir gün geri dönersin diye bana bıraktığın ağrılı günlerin hatırına Buket yapıp vereceğim ellerine o zaman belki anlar sın Gözlerinin katili olduğu hayatı... Şimdilerde, solmuş eski resimlere bakıp Canlandırıyorum anıları, aldırmadan etrafıma. Deli gibi bazen ağlıyor, bazen gülüyorum meğer hayatımın merkezi etmişim seni bilmeden neşem, hüznüm, güneşim, baharım olmuşsun... Monoton bir hayata mahkum ettim kendimi yokluğunda umutlarımı, hayallerimi serin rüzgarlara verdim, Sana getirsin diye… Öksüz bir çocuk gibi yapayalnız ve ürkek yaşıyorum artık ruhsuz bir bedende düşe kalka yürüyorum sensiz yarınlara... Rasim Yılmaz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Enes Tarık, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |