Paul'un Peter hakkında söyledikleri, Peter'den çok Paul'u tanımamızı sağlar -Spinoza |
|
||||||||||
|
sade suya tirit.. banıyorum ben yalnızca tek seni düşünüp canım yalnızca tek seni.. anıyorum ben yürek girmek ister bilgisayara çünkü ihtiyaç var ince ayara zavallı bağrıma açsan da yara merhemi yine sen sanıyorum ben sana kavuşmaktır bütün ereğim kırılır peşinde burun direğim ben sevda kuşuyem.. pırpır yüreğim dalım sen olmuşsun.. konuyorum ben eğlemişken aşkın hani pervane ne olur katıver beni kervane çıktım tepe nokta yani nirvane ve fakat üşüdüm donuyorum ben veresiye vermez asla kasap et çektiğim acıyı gelde hesap et şurda bir hortum tut olur isabet su ver leyla su ver yunuyorum ben ananı sorarlar değil babancı farketmez rahmi koç yahut sabancı bu alemde herkes bana yabancı artık yalnız seni tanıyorum ben yanağa payende bakınca burna kaşınsa gözlere konmuş bir turna o dilin çeşmedir dudağın kurna ağzımı dayasam kanıyorum ben bu ateş senide birgün yandıra kuramadım senle ben bir mandıra tutuşan bedenim döncü tandıra çabucak gel söndür yanıyorum ben..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |