İnsan özgür doğar, ama her yanı zincire vurulmuştur. -Rouesseau |
|
||||||||||
|
kurutama beni ister geçer yüzü yaşın unutama beni unutmak sebeb ağlarsın çünkü sen viran bağlarsın parmağına bir ip bağlarsın unutama beni yazması varda oyalar dondurma yemez o yalar avutur inan oyalar unutama beni dalarım sanki deryana dök zülfünü sal her yana aşkım ile yana yana unutama beni koç başı al.. de beyine ye ihtiyaç var beyine giyip pembe blüz yine unutama beni koy bıçağı sokup kına el çekemez ise kına yak eline kızıl kına unutama beni hacamat et kirli kan at deş bağrımı keste kanat kırıldı bak kolum kanat unutama beni bazen binmek için ata getirmişti çinden ata bu derdi içinden ata unutama beni görme hiç gece hayalet it doyur az daha yal et ismim an beni hayal et unutama beni yarış tek gerecin asa koş geç ilk birinci nasa baksan herhangi cinasa unutama beni tandırda pişir et aşı düşmüş ko gediğe taşı sırrını mahşere taşı unutama beni sen hiç bakma isim ada yeşil yerdir bozca ada şu fakire ömrü ada unutama beni..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |