Bazen evrende yalnız olduğumuzu düşünürüm, bazen de olmadığmızı. Her iki durumda da bu düşünce beni afallatır. -Arthur C. Clarke |
|
||||||||||
|
Hep yarım yaşanmamış Bazen dolu dolusun Bir o kadar boş anlamsızsın Bitiremiyorum seni Çırpınıyorum sen bataklığında Harbi neydi ya gözlerinin rengi Belki de bu yüzden bitiremiyorum şiirimi Nasıl bitirebilirim ki Seni anlattığım şiirde eşlik eden sessizliğinle Belki de nokta konulmamalı şiirime Böyle de güzel aslında Kabullendim artık sessizliği de , bitiremediğim şiiri de Sensizliğin şarkılarını söylüyorum şimdilerde Gelsen de bir şey farkeder mi sanki Kabul edebilir miyim seni Başkasının kokusu sinmiş tenini Başkasına sahiplik eden gözlerini Ama sözlerin yine aynıdır eminim Orospu övgülerin gibi sahte sözlerin Böyle gelmiş böyle gider naparsın Ben tükenmeye Bu şiir yarım kalmaya mahkum...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eyüp Alkış, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |