Herkesin derdi başka. -Orhan Veli |
|
||||||||||
|
İki arada bir derede, çıkışı olmayan bir yerdeyim Araf'ta mıyım, yoksa kalbinden taraf mıyım bilmiyorum Sussam, aşınmaz duvarlar öreceğim aramıza Konuşsam, sürükleyeceğim bizi aşkın en çıkmazlarına Söyleyemem, biliyorum... Yabancı merhabaların içimde açtığı derin boşlukları söyleyemem sana Hiç bilmediğim kokunu içime çekebilmek için düşünmeden sana gelebileceğimi de... Hakkında her şeyi bildiğimi, Fedakarlık yapınca terk edildiğini, Evini,kedini,köpeğini,anneni,adresini, Neleri sevip neleri sevmediğini, Fotoğraflarına haykırdığım aşkı hiçbir zaman gözlerinin içine bakıp söyleyemeyeceğimi Biliyorum... Bu yüzden hayaller kuruyorum çaresizce seninle ilgili Mesela ilk öpüşmemizi, Titreyen ellerimi, yaş döken gözlerimi, Ezberlediğim yüzündeki izleri, İlk sarılışını, sessizce yanıma sokuluşunu, Beraber uyandığımız sabahları, saçma sebepli ilk kavgamızı... Seviyorum hayallerimde olmanı, Rüyalarımda bana sıkıca sarılmanı, Acı verse de rüyaların sabahı, bile bile istiyorum geceleri bana uğramanı... Simdi sen söyle bana Seversin sen tek kelimelik cevapları Ne sence bunun adı? Yasak mı? Ceza mı? Sana geç kalışımın adı; Aşk mı yoksa Araf mı?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Pınar YıldırımYavuz, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |