Dünyada insandan çok aptal var. -Heinrich Heine |
|
||||||||||
|
dedi kadın sakin adamları severim Gururunu ve egosunu ve sevdiği her şeyi ezip geçerken yaşlı gözlerim öylece duran ama gözünü kırpmadan gözlerimin içine bakan adamları severim… bir de loş ışıklı odaları severim çünkü en çok böyle odalarda başımı sessizce öne eğip vazgeçmiş olmayı kabullenebilirim En çok böyle odalarda suya yansıyan bir ağacın sükuneti yansır ruhuma ben elleri güzel olan adamları severim Gülümserken yanaklarında hafif çizgiler belirenleri vakti geldiğinde ağlayabilenleri ki o adamlar gideli çok oldu ki o adamları herhangi bir rüya kadar hatırlayabiliyorum artık… ben dedi kadın yumruklarımı göğsüne vururken canı yanmayan öfkelenmeyen yumruklarını sıkmayan adamları severim”… ki o adamlar bilirler ki kan ağlayan kadınlar bundan daha fazla yakamaz canlarını…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Çiğdem Güvendi, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |