Bulanmadan ve donmadan akmak ne hoştur. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Ne kimseye küskün ne de dargınım. Bir ahu gözlüye candan vurgunum, Sazımda sızlayan sırma tel gibi." Geldim ben ömrümün sonbaharına, Çıkmam belki akşam, belki yarına, Gönlümün çaresiz son feryadına, Sesime bir ses ver, durma el gibi. İnleyen bestesin gönül özümde, Ayrılık da varmış alın yazımda, Seni bir göreydim bu son güzümde, Yeniden açardım gonca gül gibi. Yücel-erden aldım ben bu avazı, Vurgun yedim, kalbe vurdu ayazı, Sevdiğim bırakır belki de nazı, Döner gelir sılasına yel gibi. Sararmış resimler, solmuş çiçekler, Sefili yine de yolunu bekler. Bağrında yaralı bir yürek saklar, Gözünden kanlı yaş döker sel gibi. Seyfi Altındiş
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SEYFİ ALTINDİŞ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |