İste, sana verilecektir; Ara, bulacaksındır; Çal ve kapı sana açılacaktır -İncil |
|
||||||||||
|
Birinin katresi naz biri “elin sakızı” Öykümün kahramanı daim tespih ile çay İkili hem meserret hem de gönülde sızı Taneler parmağımı avutur nice zaman Çayın hoş rayihası iklimimi hoş eder Tespih avucumdayken haza güzelleşir an Ve sinemde hafifler Leyla’ya dair keder Çayda ayrı bir tılsım ve tespihte albeni Kehribar tenli güzel öyküde baş kahraman Yârden haberler getir hayallere sal beni Çay rengine boyansın yârin güldüğü zaman Elimde tane tane müşfik sabır sayacı İnce belli perinin tebessümü anlamlı Leyla’ sız tespih dargın gül misalsiz çay acı Biri demlik güzeli diğeri başka namlı Çayımla tespihimi özen ile tutarım İncitmem taneleri çekerim itinayla İkiye bölsen beni her biri diğer yarım Ünsiyetim tespihle muhabbetimse çayla Ankara 8Ağustos2020 İbrahim Kilik
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İbrahim Kilik, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |