Aþk eski bir masaldýr ama her zaman yepyenidir. -Heine |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Uyanýr uyanmaz seni düşündüm Bülbül gülü için dertli ötünce Uyanýr uyanmaz seni düşündüm Damlayýnca yaðmur gonca üstüne Seherde çið olur gamze üstüne Batýnca kabusum güneþ üstüne Uyanýr uyanmaz seni düþündüm Hayalin gecemi doldurduðunda Hasretin yüzümü soldurduðunda Gidiþin ruhumu öldürdüðünde Uyanýr uyanmaz seni düþündüm Kokun estirmeden esen yellerden Seni getirmeyen uçsuz yollardan Gençliðim geçtiði çorak yýllardan Uyanýr uyanmaz seni düþündüm Saçýma ektiðin dertli kýrlardan Geçmiþe gömdüðüm acý sýrlardan Uðruna verdiðim gamlý serlerden Uyanýr uyanmaz seni düþündüm Adýn dillerimden döküldüðünde Dertlerim ard arda söküldüðünde Yokluðunla boynum büküldüðünde Uyanýr uyanmaz seni düþündüm Gözlerimden mavi düþler taþýnca Kýzýl sevdam gecelerden aþýnca Gelin Suna'n ateþlere düþünce Uyanýr uyanmaz seni düþündüm Suna Türkmen Güngör
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Suna Türkmen Güngör, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |