..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Hata! Klavye bağlı değil. Devam etmek için F11'e basın...
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Şiir > Aşk ve Romantizm > kadri karahan

16 Nisan 2003
ben ağlamadım  
kk

kadri karahan

:BCHJ:

sana en çok ıssızlığım ağladı yalnızlığım düştüğüm çaresizliğim ağladı
bir isyanı düşlettin sen yıllar sonra bana içimdeki dehşeti düşlettin sen atlattığım bir öykü kanadı
büyüttüğüm çocuk ağladı en çok elinden aldığın oyuncaklarına küsken hâla hatırında gençliğim
ihtiyarlığım ağladı sana en çok arsızlığım ağladı aysızlığım dündeki ansızlığım ağladı

öylesi boşken kafam bir yol dönüşü yok olmuşken sırlarımla hafızam akşamlarım ağladı
bir bedeli inkar ettin sen yıllar sonra bana kazandığım oyunları kaybettin sen aldattığım bir sevgili tanıdı
öldü derken dirilttiğin yürek ağladı en çok ezdiğin biçtiğin geçtiğin yazlar yazken yazlarımda yastığım yorganım ağladı sana en çok susuzluğum ağladı suçsuzluğum gündeki suçluluğum ağladı

sana en çok hüzünlerim ağladı yokluğum kapıldığım yokluğun ağladı
bir çıkmaza sapmak istedin sen yıllar sonra bedenimdeki izleri deştin sen bir intihar acıdı
kaybettiğim şiirim ağladı en çok söylemekten ödün verdiğin şarkıların yaralıyken hâla notalarında doğrularım yanlışlarım ağladı sana en çok hatalarım ağladı hattâlarım hattâ feryâtlarım ağladı

dokunduğum çiçek solarken soldurduğum çiçek açarken tutarsızlığımla aksak dengelerim ağladı
bir sevinci ihtimâl ettin sen yıllar sonra bana sığındığım hayatları sarsttın sen bir yağmur sızladı
bitti derken gittiğin şehrim ağladı en çok tanımadığın yok saydığın dertler yasken yaşlarımda umutsuzluğum
mutsuzluğum ağladı sana en çok ben ağlamadım sessizliğim sensizliğim ağladı

ben ağlamadım

.Eleştiriler & Yorumlar

:: GÖZ YASLARI RUHUN DENGESIDIR!
Gönderen: Nuray Lale / Bielefeld/Almanya
27 Ağustos 2003
SEVGILI KADRI BEY, Bielefeld, 26.08.2003 Sayfadaki yeni siirlerinizin hepsini okudum. Ic dünyanizdan ödün verdiginiz yalniz bir kelime hosuma gitmedi. "INTIHAR" kelimesini kullanmayin bir daha hicbir siirinizde. Bu en keskin negativ davranis seklidir, cünkü. Gercek sevgi ruhsal boyuttaki sevgidir. Ve onun yolu kendi icinizden gecer. Size ic dünyanizda yapacaginiz seyahatlerde siirsel hazineler diliyorum. Kendinize dönmeniz seklinde algiladim yolun da dogru oldugunu Size tasdik ederim. Selamlarimla NURAY LALE (Egitim ve Saglik Bilimcisi)

:: Sevgili Kadri
Gönderen: Sevgi YAVUZ / Ankara
14 Temmuz 2003
Hoşgeldin diyerek başlasam mı acaba diye düşünürken seni burada görmenin şiirlerini burada da keyifle okumanın ne kadar güzel olduğunu söylemek de geldi içimden.... Artık kütüphanemde senin güzel şiirlerini de saklayabileceğim ne mutlu bana..... Sevgilerimle.... Sevgi

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın aşk ve romantizm kümesinde bulunan diğer yazıları...
hayatın gitar soloları
ya git ya kal
eldiven
incitme
Sen Ben ve Aşk - Üç Kalp -
dünya
ki
her perşembe

kadri karahan kimdir?

kendime ince bir yol çizdim . . . haritalarda bu yolu gizledim . . . duygusal sevişme triplerinde her sefer en çok kendime bu gidişlerim . . .

Etkilendiği Yazarlar:
kadri karahan

yazardan son gelenler

bu yazının yer aldığı
kütüphaneler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © kadri karahan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.