Hata! Klavye bağlı değil. Devam etmek için F11'e basın... |
|
||||||||||
|
sana en çok ıssızlığım ağladı yalnızlığım düştüğüm çaresizliğim ağladı bir isyanı düşlettin sen yıllar sonra bana içimdeki dehşeti düşlettin sen atlattığım bir öykü kanadı büyüttüğüm çocuk ağladı en çok elinden aldığın oyuncaklarına küsken hâla hatırında gençliğim ihtiyarlığım ağladı sana en çok arsızlığım ağladı aysızlığım dündeki ansızlığım ağladı öylesi boşken kafam bir yol dönüşü yok olmuşken sırlarımla hafızam akşamlarım ağladı bir bedeli inkar ettin sen yıllar sonra bana kazandığım oyunları kaybettin sen aldattığım bir sevgili tanıdı öldü derken dirilttiğin yürek ağladı en çok ezdiğin biçtiğin geçtiğin yazlar yazken yazlarımda yastığım yorganım ağladı sana en çok susuzluğum ağladı suçsuzluğum gündeki suçluluğum ağladı sana en çok hüzünlerim ağladı yokluğum kapıldığım yokluğun ağladı bir çıkmaza sapmak istedin sen yıllar sonra bedenimdeki izleri deştin sen bir intihar acıdı kaybettiğim şiirim ağladı en çok söylemekten ödün verdiğin şarkıların yaralıyken hâla notalarında doğrularım yanlışlarım ağladı sana en çok hatalarım ağladı hattâlarım hattâ feryâtlarım ağladı dokunduğum çiçek solarken soldurduğum çiçek açarken tutarsızlığımla aksak dengelerim ağladı bir sevinci ihtimâl ettin sen yıllar sonra bana sığındığım hayatları sarsttın sen bir yağmur sızladı bitti derken gittiğin şehrim ağladı en çok tanımadığın yok saydığın dertler yasken yaşlarımda umutsuzluğum mutsuzluğum ağladı sana en çok ben ağlamadım sessizliğim sensizliğim ağladı ben ağlamadım
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kadri karahan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |