640K bellek herkese yetmelidir. -Bill Gates, 1981 |
|
||||||||||
|
akşam nazlarıyla pencereden gülümserken yaz begonya kırmızısıyken haziran içimde hak edilmemiş olmanın tuhaf burukluğuyla ve ellerimde hatıra bir pena fena olmanın dengesiz ve çıkmaz tutarsızlığıyla yazık ve ne yazık belki de olması gerektiği gibi bambaşka bir tatla hayatın gitar sololarında ben vardım acımasızca sularında doğal bir med cezir olurken sırtıma dayanınca ifadesiz bir his ıslanırken zaman geceye yakışınca ve yaraşınca ay sadece sevgilisi olanlara gülümser ya benim üstüme almayışım üşüdüğümdendir puslu hava yaram ondandır ince teselli uzun oldu bir sevgiliye iyiyim demedim ben bu yüzden özür dilemeyi denemedim dilenci sesiyle belki belki de değil ilkbahar oysa hayatın gitar sololarında ben vardım ızdırap edalarıyla sen gitmeden birkaç saat önce ve o gülüşmeden birkaç nehir önce tepedeki çimenlikten seyir yalnızlar rıhtımından huzur ve yağmur yüreğimin kalan son kirlenmemiş beyazlığıyla ve bedenimde küçük bir kolye evimin talan olmamış son buz tutmuş odalarıyla yazık ve ne yazık belki de olması gerektiği gibi hüzün bir ızdırapla hayatın gitar sololarında ben vardım acımasızca sevgili ne olur sırrımı ateşlerde yakıp göz yaşlarımı silme ve sana kafiyeli kafiyesiz şiirler yazdığımı adadığımı bilme belki belki de değil sonbahar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © kadri karahan, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |