..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Matematiğe, yalnızca yaratıcı bir sanat olduğu sürece ilgi duyarım. -Godfrey Hardy
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Şiir > Özlem Şiirleri > Seynur İnal

2 Temmuz 2003
Sen hiç bilmedin ama, ben hep sevdim seni...  
Seynur İnal

:AFCAD:
Sen hiç bilmedin ama,
ben hep sevdim seni...
Gülümsediğinde,
nazlı ceylanlar inerdi
yüreğimin umut pınarlarına...
Kırkikindiler yağardı ansızın
gönlümün vahalarına...

Sen hiç bilmedin ama,
bir derdin olduğunu anlardım
gözlerin daldığında...
İçim titrerdi,
düşman kesilirdim seni incitenlere,
hüzün dalgaları vururdu
gönlümün kıyılarına...

Sen hiç bilmedin ama,
seni her düşündüğümde
yıldızlar sevgiyle gülümserdi
ruhumun semalarında...
Keyifle uyanırdı düşlerim
rengarenk şafaklara...

Sen hiç bilmedin ama,
gözlerin değdiğinde gözlerime,
yeşerirdi bozkırlarım...
Baharı yaşardım zemherilerde,
sevda kuşları konardı
yüreğimin ucuna...

Sen hiç bilmedin ama,
“Ne haber” dediğinde,
denizine kavuşan martılar gibi
çığlık çığlığa, kanat çırpardı sevinçlerim...
Sihirli bir el değmişcesine
silinirdi bütün hüzünlerim,
günüm aydınlanırdı,
güneşim batmazdı dağlarımda...

Sen hiç bilmedin ama,
kabul etmek istemesem de,
kış ortasında düşen şaşkın cemreler gibi,
zamansız düşmüştüm sevdana...
Sen çoktan geçmiştin o yolları
mümkün değildi geri dönüşün...
Bilirdim vuslatın imkansızlığını,
yollara düşesim gelirdi,
ağlardım kuytularda...

Sen hiç bilmedin ama,
yas tuttum ardından
uzaklara gittiğinde...
Tutunacak bir daldan mahrum kalan
sarmaşıklara döndüm...
Köksüz kaldım,
öksüz kaldım,
sensiz kaldım,
şu koskoca dünyada...

.Eleştiriler & Yorumlar

:: SERÇELER NEREDE?
Gönderen: hasan traşçı / , Türkiye
11 Eylül 2014
evet çok zaman geçti aslında sesin benim en sevdiğim şiirdi ...

:: Sen hiç bilmedin ama
Gönderen: Suleyman Tuna / , Türkiye
13 Mart 2013
Çok beğendim, yüreğinize sağlık...

:: tebrikler
Gönderen: KADER / , Türkiye
27 Ocak 2009
keyifle uyanırdı düşlerim .rengarenk şafaklara-negüzel ne duygulu vede sanki bana yazılmış.benim duygularım yazılı şiirinizde teşakkürler

:: .................yüreğinize sağlık
Gönderen: Emel Sude Serence / , Türkiye
13 Ocak 2009
sen hiç bilmeyeceksin ama ben hala sen de tutukluyum...

:: Çok Acıklı AMA GERÇEK
Gönderen: Yasin Kaşaltı / , Türkiye
20 Ekim 2008
YA çok güzel ve içten olmuş, beni anlatmış sanki ve benim gibileri. Hüzün ve derleri yükledi içime. Yine aklıma geldi bilinmezliği sevdanın ne kadar kötüymüş.

:: çok güzel...
Gönderen: sevilay / , Türkiye
8 Ekim 2008
Uzaktan sevmek kadar,hele sevdiğini sevildiğini bilmemek kadar kötü birşey yok ya onu başkası ile paylaşmaya ne demeli?Peki ya bizi de bilmeden sevdiğimiz biri varsa ve biz bunu hiç öğrenmediysek...?

:: İşte gerçek aşk bu olsa gerek...
Gönderen: Kaan DeKo / , Türkiye
26 Mayıs 2008
önce başlıkta buldum kendimi, sonra her mısrada tek tek, eridim bittim... Kendi içinde yaşanan bir aşkı çok güzel anlatmışsınız. "Bilmediğini" bile bile sevmek, seve seve yanmak, bile bile kendini ateşe atmak, yana yana sevmek, yanmayı sevmek... işte gerçek aşk bu olsa gerek... Saygılar.

:: Ne söyleyebilirim.....Bazan insan laf bulamıyor
Gönderen: fikret malkoç / Trabzon/Türkiye
15 Haziran 2006
Güzel şeylerin içerisinden Bir tanesini beğenmek ne kadar zordur bilirmisiniz...İnsan caresiz kalır......Burasıda böyle bir şey.....

:: o kadar dokundu ki ...
Gönderen: harun kilci / İstanbul/Türkiye
23 Ekim 2004
bugün hüznünü yaşıyorum, sevdiğim kişinin sevgimi anlamamasının. o kadar dokundu ki bu ruh halime yüreğinize sağlık. sanki beni anlatıyordu şiir gözyaşlarımı tutamadım...

:: Tebrikler
Gönderen: Funda Bilgili / İZMİR/Türkiye
14 Eylül 2004
Aşkta şanslı olan hep "Aşık Olunan" gibi algılanır. Oysa tersi söz konusudur bence...Aşkı yaşayabilen hatta yaşayıp tüketebilen daha şanslıdır...Yaşanmışlığın doyumsuz tadını buldum dizelerde...Tebrikler.

:: şahane!(sadece bu yazı değil tamamı)
Gönderen: zeliha gökkan / Urfa/Türkiye
11 Eylül 2004
sizi okumaktan büyük keyif alıyorum.duygusal zenginliğinizi kaleminize usataca işleyişinizden dolayı tebrik ederim..başarılarla dolu yeni yazılarda buluşmak ümidi ile sevgiler...

:: suyu kaynagindan icmek gibi....
Gönderen: David Durak Arslan / fransa
22 Mayıs 2004
Bu siiri okuyunca butun asik'lar gibi senin de cok sansli oldugunu dusundum ve sevindim Seynur.... cunku asik olabilmek bir sanstir ! ama seninki hemde oyle bir sans ki, ask nehirinin tam da fiskiran kaynagindan icmissin serin suyu, hic kirlenmemis haliyle.O sadece bir vesile olmus :-)) O bunu bilmese de olur degil mi.Bu dogal ve guclu guyguyu cok da harika yansitmissin siirinde. Ne guzel. Tesekkurler.

:: Teşekkür borcu
Gönderen: Ali BİLGİLİ / gaziantep/islahiye/sürgün
16 Mayıs 2004
şiirlerinizi uzun zaman önce kütüphaneme aldım.Bilmiyorum kaç defa okudum ama artık neredeyse ezberledim özellikle kamuran öğretmenim ve sizin şiirleriniz çok hoşuma gidiyor.Aslında izedebiyatta o kadar çok güzel yazılar var ki hepsine ulaşmak biraz zor oluyor.Şiirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

:: Hissettirdin
Gönderen: Tuba Tutar / Antalya
25 Ekim 2003
Hissederek okudum... Yüreğine sağlık, kalemine kuvvet demekten başka ne gelir elimden bilmem ki sevgili Seynur İnal... Teşekkürler...

:: Özlemek koyar adama...
Gönderen: senem / istanbul
26 Temmuz 2003
özlemek biraz da duygulu tarafı hayvansı yanımızın. Şiirini okuyunca, Onu özledim birden, onu istedim. Onu her özlediğimde şiirine sığınacağım, Onu özlettiğin için teşekkür ederim.

:: NE HABER!..:))))))
Gönderen: Tayyibe Atay / Bolu
3 Temmuz 2003
Merhaba Sevgili Seynur!Bu güzel şiirini okuduğum andan itibaren bırakıyorum yazma işini!:)))Bana mı kalmış bu yaşta böylesine zor bir yükün altına yatmak!..Ne ömrüm yeter,ne kalemim işler...Hani bir şarkı vardır bilirsin:"Ne doğan güne hükmüm geçer,ne halden anlayan bulunur..."İşte böyle bir şey!..Yok yok kıskanmadım yazdıklarını Seynurcuğum!.Aksine sevindim!..Hem de çok!..Şiirin lamelifine koyduğun virgüller hiç bitmesin canım!..Sevgiyle kal!..

:: Şiirlerinizi özlemiştim.
Gönderen: Kâmuran Esen / Bolu / Mudurnu
3 Temmuz 2003
Merhaba Seynur Hanım; Şiirlerinizi özlemiştim.Nihayet geldi bir şiir........Çok güzel! Özlem yüklü, sitem yüklü.Yeni şiirlerinizi bekleyeceğim...Sevgiler....Kâmuran Esen

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın özlem şiirleri kümesinde bulunan diğer yazıları...
Aklıma düşmeye gör...
Kaç cemre düşmeli yüreğime
Yarım kalan şiirim...
Her Seher Vakti...
Binbir Mevsimin Geçer İçimden
Ben hâlâ bıraktığın hüzünde kaldım
Sen Beni Unutalı

Yazarın şiir ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
"olmaz" deme...
Sabrı Anlat Bana...
Ey, aşkında gönüllü tutsak olduğum...
Azâd eyleme beni, uçamam artık
Adımı Duru Sulara Yaz
Sen Uyurken
Hatırlamıyorum...
Anlat
Sevdiğime Söyle
Bir dosta sesleniş

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Sevgili [Deneme]
Biz Böyle Değildik Gülüm... [Deneme]

Seynur İnal kimdir?

yazardan son gelenler

bu yazının yer aldığı
kütüphaneler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Seynur İnal, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.