En güzel özgürlük düşü, hapishanede görülür. -Schiller |
|
||||||||||
|
Aşkı ellerimle boğduğum o zamanlar Bir pervanenin ateşe aşkı kadar Ölüme uçmaya hevesli olduğum zamanlar Bakirliğin umudu gezinirdi yüreğimde Her gece düşlerime taşırdı seni Beyaz giysin masum yüzün gözlerindeki hüzün Tuttuğum zaman ellerini tebessümün Sevgiyi ellerimle tutacağıma inandırırdı beni Şimdilerde sonsuz okyanusun ortasında Büyük dalgalara bıraktım bedenimi Ve hala bir deniz kızı olup beni Kurtarmanı bekleyecek kadar Hesapsız ve anlamsızım. Her saniye seni soluyan akşamların ortasında Aşkı ellerime sığdıramadığım bu zamanlar Umudumu boğmak için tenha bir yer aradığım Uzun yol şileplerine imrendiğim zamanlar Sensiz düşlerin peşinde dolaştığım Hayalinle dolu bu kuyudan çıkmak için Çırpındığım bu zamanlar Kurtuluşum son sözlerin olur, kopardığım Son yaprak gibi bu en ince aşk romanından.. Biliyorum, Asırlardır umutsuz aşkların bestesidir hayat Geceler saçlarına değen rüzgarın sessizliği Sabah güzelliğine vuran güneşin sensizliğidir Hüzün denizini besleyen en büyük damar Gözyaşlarıdır acımasız bulut gözlerinden sonra yağan Ve bu zamanlar açmak üzeredir ayrılık çiçekleri Anladım, Zamanı geldi kurak bahçesine girmenin aşkın Öldürmelisin sevgi tomurcuklarını biriktirdiğin Bitti artık geçti tükendi sevda mevsimin Topla utangaç umutlarını gidiyoruz Yalnızlığın sinsi dikenli kollarına. Orada ne öldüren sözler yetişir Ne karşılıksız sevda gülleri Bir unutkanlık otu, bir taş kalp çiçeği.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Fatih Özcan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |