Doğru şeritte olsanız bile, olduğunuz yerde kalırsanız er geç ezilirsiniz. -Will Rogers |
|
||||||||||
|
ben sizi ölünceye kadar seveceğim tahta kurularım ağustos böceklerim baş köşeye kurulmuş pandam kadar bana siz öğrettiniz aşkın abecesini karanlık geceme ışık olmayı bir su başında tetik olmayı ah bir cerenin öpüşü gibi suyu ben sizi inanın ölünceye kadar seveceğim önüme koyup aynayı kaytan bıyık burmayı bir imge peşinde koşarken üveyik olmayı siz öğrettiniz aşığa bağdat sorulmayacağını sözü altın akan ırmaklar kadar sizi seveceğim keşke babam olsaydı bana bunları öğreten koca asma çardaklar altında onu düşlerken hem ne zaman titreyen bir çift göz görsem eğilip ben sizi ölünceye kadar seveceğim Ömer Akşahan 2000
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ömer akşahan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |