Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire |
|
||||||||||
|
anlayabilecek tek insan bizdik bunu sen de bilirsin. . boşuna bildiklerimi anlatmaya çalıştın, anlamadığımı sandın, anladığımı anlatmak çok zordu, imkânsızdı, yaralandım, kırıldım . . hep anlamıyorsun diyordun , şaşmıştım, şaşakalmıştım nasıl böyle düşünürdün? seni kıskandığım için kapris mi yaptığımı sandın ? üzerine fazla mı düşüyordum ? . belli ki gereği yoktu daha fazla, eşeleyip, deşmenin seni yormanın, çok sevdiğimden seni anlamadığımı kabullendim... . Oysa; ben sana CAN dedim, CANım dedim, sen teksin, tek olacaksın, seni sevdim, seveceğim, seninim dedim.. bilmiyorsun belki bunları ben ilk sana söyledim.... . seven kıskanmaz mı, seven meraklanmaz mı, seven aramaz mı ? seven sormaz mı ? . dediğin gibi uyumadım ki ben, uyanınca ters olayım.... beni sendin ilgilendiren, bugünki sen.... ne dündü, ne de yarın ne olacağıydı.... çünkü güveniyordum umutlarımı yeşertiyordum.... sen bu hastalık , çözüm değil desen de, ben her sabah burnuna kondurduğum buseyle seni uyandırmanın, sıkıca sarılmanın, saçlarımı okşamanın, güne seninle başlamanın düşüyle yaşıyordum.... . her şeye rağmen sen anlamadın desen de CAN anladım, anladım bizi böyle kimse sevmedi sevemezdi ... . Ama "seni sevebilecek tek insan benken , sen yenmeyi tercih ettin" diyorsun ya şimdi, şimdi seni ŞİMDİ anlayamıyorum .... . 15/09/2003 . Nesrin Göçmen
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nesrin Gocmen, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |