Umutlar, tersine çevrilmiş anılardır. -Anonim |
|
||||||||||
|
bir eylül ikindisine sıkıştırdın ayaz aralık gecesini daha yaprak dökemeden hasat edemeden serpiştirdiğin bir tutam kar ensemde ölüm sessizliğinde sinsice kitap -yağmur kokusu diyordu kimine yaşam kimine leş ya senin ne yaşamının ne leşinin kokusu var ölüşler bu kadar beleş niye şiir –bahar bahçe diyordu yaprak dökümüne kafesledin ayrılıklar buluşmaya derdik kavuşmakmış gül ve dikenine göze kaçmış diken ihanete bir sabah ya da bir akşam sorma adımı anma yandı köprüler bir mimarmış gibi yeniden yapılır sanma duygudan dere idim oynadı yerinden taşlar nehir oldum yatak değiştirdi tüm akarlar çağlayanım kaynağım gözlerimin pınarından ahım var unutma kan damlar yüreğime dudağımdan dokunduğun yerler can dağlıyor verdiğin sözler ahım da kalıyor yaşattığın tüm duygular yüzüme çarpıyor yemin verdim bir ahtım geriye kalıyor unutma gönül kolay düşmez düşse de dilden dile gezmez geziyorsa bitiş gelmez bu kahrın şarkısı burada bitmez kaldı bir tek görüntü beynimde elim ellerinde bir köprü üstünde vaatler yeminler vardı gözlerinde asla, mümkün değil, kesinlikle kelimelerin de kurban gitti bilesin bir fark etmeze Resim; Nuri Can
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Şule Aydemir, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |