Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir. -Tolstoy |
|
||||||||||
|
sesime gel gelebilirsen, kuytudayım ne yapsan boş, yazgımı silemezsin rüyaları hatırlanmayan bir uykudayım hangi pencereye koşsam, karanlık duvar diplerinde soldu karanfil derin nefesti boğulurken bir anlık; sevdalarımdı, şimdi düşkün ve sefil... alıştı vücut damarda gezinen zehre merakım dönmeyen yılanlarda kaldı çabalama saramaz beni en tatlı dil ruhum dibi olmayan denizlere daldı alevsiz ateşlerde yandım kül oldum bir yer bulmalıyım anlayabildiğim geçmeyen heveslerin yeridir yurdum buralarda artık beni arama sevdiğim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Engin Kahraman, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |