|
Anasayfa |
Son
Eklenenler |
Forumlar |
Üyelik |
Yazar
Katılımı |
Yazar Kütüphaneleri |
|
|
2 Kasım 2003
Aşk Sen Yalancısın (Aşk)
AŞK Sen Yalancısın (AŞK)
fırat
Hatırlıyorsun değil mi ? Benimle üç defa oyun oynamıştın . Birincide; Beni birazcık denedin? rakibin değildim. Olmakta zaten niyetim değildi.. Fakat bende denedim ilk defa ve seninle. Sen ilk oyununu oynarken benle. Ben daha saf ve daha temiz duygularla d |
|
AŞK Sen Yalancısın (AŞK)
Aşk biliyor musun? sen yalancısın! neden diye sorma sen iyi bilirsin ...
Hatırlıyorsun değil mi ? Benimle üç defa oyun oynamıştın . Birincide; Beni birazcık denedin? rakibin değildim. Olmakta zaten niyetim değildi.. Fakat bende denedim ilk defa ve seninle. Sen ilk oyununu oynarken benle. Ben daha saf ve daha temiz duygularla dolu bir insandım. Kendi halimde Daha genç daha dinamik enerji dolu cıvıl cıvıl kendime göre mutluydum. Bana kendini ve yanında getirdiğin adı sevgi diye tanıştırdığın o kişi. Sen Aşk bana ilk geldiğinde beni sarstın. Sonra ben biraz acı çektim ve kendime geldim nihayet . Artık sana ve oyunlarına kanmayacaktım. sonunda suçlu da olmayacaktım. Fakat sen tekrar denedin ve bir gece vakti ansızın geldin. Belki gene beni deneyecektin belki de gerçekten bana acımıştın. Hiç beklemiyordum beklemekte istemiyordum. Keşke gelmeseydin ve hala gelme demek istiyorum. Bu ikinci oyunundu kısa sürdü fazla darbe almadım çünkü bu sefer ne sevgim vardı karşımdakine nede özlemim sadece hoş bir zaman dilimiydi ikimizin ki de. ve Söylemek istemeye dilim varmıyor . Üçüncü oyunun bu senin. Bu defada ben hiç karşılık beklemedim ve aşık olmak istemedim. Beni sen sevdin sen seçtin ve tekrar takrar deneyerek beni ezdin. Bu defa duygularımı değiştirdin. Bel ilk kez sevdim ve birazcık sevilip saygınlık kazandım. Fakat AŞK bunu bana yapmamalıydın bu defa beni hepten yıktın. ve Beni anlamsız düşüncelerin kollarına attın. Ben çekirge değilim ki. Üç defa üst üste zıplaya bileyim. Dedim ya AŞK Sen Yalancısın . (AŞK) Artık lütfen gelme ve ne olursun beni üzme. Ben ne aşk nede sevgi uğruna daha fazla ezilip, nede daha fazla üzülmek istemiyorum. Geldiğin gibi git ve bir daha gelme.
AŞK Sen Yalancısın (AŞK)
Söyleyeceklerim var!
Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?
Yazıları
yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz
ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız,
yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.
Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.
|
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
|
1980 izmir doğumluyum ortaokul mezunuyum şuan siirtet askerim (teskereciyim) yazı yazmayı seviyorum beni izedebiyata üye yapan ve burayla beni tanıştıran irfan arkadaşıma teşekkür ediyorum hayatı vede insanları çok seviyorum.
Etkilendiği Yazarlar:
kitap okumak yazı vede şiir yazmak , bilgisayar kullanmak / cezmi ersöz , ayşe kulin vede arkadaşım irfan çil
|
|
bu
yazının yer aldığı
kütüphaneler |
|
|
|