"Anka kuşu gibi yalnızlığı adet edin! Öyle hareket et ki, adın daima dillerde dolaşsın ama seni görmek olanaksız olsun." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun |
|
||||||||||
|
Ki yüz yıl sevişmişçesine yorgun bugünlerde ruhum soyut sevişemeyenler algılayamaz ve ben anlat(a)mam bir kadının yüzündeki orgazm çizgilerinin sürrealizmini ellerinizle düğüm atarken boğazıma yine de karşılıksız sevişkenliğime akar kanım cellatlarla da sevişenler olmalı günahkar zamanlarda… Kıstaslar ulaşıyorsa amacına / yakarım anlamsızlığın mutlakıyetini kısacık bir an bürünürüm karınca ideolojisinin neşeli kahkahalarına/ toprak olurum Ölüm! Geçmişten geleceğe uzayan istikamete ters düşmeyen ölüm yaşama doymamış bir toyun gözlerinden süzülen kan gibi Ölüm! Geçmişten geleceğe ölüm olurum ve çürür fidanlarım göğe yükselme hırsının tam ortasında Gardiyanın küfürlerine salıncak kur-an akıl mahkumlarına dava açmak için ölürken ben... Ak kadınların türküleri süpürürken ala çalmış imgelerimi yapraklar rüzgar duasındadır pençelerimden korktuklarına ne onlar kaçabilir ne ben / saklanır geçmişe kelimeler feryat figan ki ey dünya duy sesimi bir sağır bağırıyor sana ki ey insanoğlu sözlerimiz yormamalı an’ımızı üç parçaya Bakın! Gelecek koşuyor üzerimize bakın içimize çektiğimiz cesetlerin onurlu tohumları ve cehennem ufacık kuyunun dört bir yanı Nietzche’de orada Muhammed’de gelin yormayalım an’ımızı üç parçaya Gelin! Kirli ellerime kurun salıncakları Cellatlar gibi sevişelim kimsenin bilmediği bir öyküde cellatlar gibi ölelim cehennem günahlarımızla yanarken bir kürek siz / bir kürek ben / ve bir kürek tek kanlımız… İp ucu şeytan…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Zafer Yılandiloğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |