Kendinden daha uyanık insanları işe aldığın zaman, senin onlardan daha uyanık olduğunu kanıtlamış oluyorsun. -R. H. Grant |
|
||||||||||
|
Elbetteki büyük olacak sana sinirim, Zira o yağmurda, buruş buruş oldu tenim. Nihayet gece oldu, ama hala hastayım ve O ağaç ettiğin anlardayım. Sana olan kızgınlığım gelmemen değil, Gelemeyeceğini daha önceden belirtmemen. Oysa ki, ne de mutluydum seninle yağmurda yüreyeceğime, Yağmur daha da bastırınca, bir kuytu yerde birbirimize sarılacak, Islaklıktan üşümemizi ısınmaya çevireceğimize Ve o güzel gözlerine doyamayacakmışçasına bakmaya, Öyle de hazırlamıştım ki kendimi, ama sen beni ektin!... İşte şimdi gene yağmur yağıyor, ama bu defa Şimşeklerde çakıyor, gürü gürül inletiyor göğü, Benim sana olan kızgınlığımı anlatıyorlar, Benim sana olan kızgınlığımı anlatıyorlar, Bugün benimle olmadığın için. Yağmurla birlikte şimşeklerde artıyor, Sanki gök delindi de, göktekiler onu birleşmek için, Daha da kuvvetli kaynak yapıyor gibiler, ama Onlar senden, benim için senden hesap soruyorlar. Çünkü onlarda benim gibi, seni seviyorlar. Unutmaki, insan sevdiğine kızar, Sevmediğini ise, asla umursamaz...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © F. ERBİL KUTLU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |