Edebiyat yaşamın öncüsüdür, onu öykünmez, ona istediği biçimi verir. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
sana teşekkür mü etmeliyim!Sana kadar pembeydi,uçuk pembe.Kırılacak gibiydi herşey ve ben korkuyordum ellerimin cinayetinden.Sonunda yıkmaya çalıştıklarım,beni yıktılar.Değerler değersizliği..Bense karşında 'çıplak' Tam bir yıl oldu,tensizliğin.Senden bana kalan bir şarkı ' intertia creeps'.Buğulu bir camın arkasında ise sarhoş,dumanlı bedenlerimiz.Hayalller canlı halen.Yalanlarınla karartılmış benliğim yine de inanmak istemiyor sahteliklerine. Sen hep gülen gözlerinle kaldın.Ne kadar da güzel dokunuyordun tenime.Ben bir yıl oldu kimseye dokunamıyorum.Senin teninde kavruldum,çok gözyaşı döktüm,söndüremedim. Birkaç günlüğüne 'beni' astım duvara.Bir çift masum göz ve dilsiz bir resim oldum.'Hiçbirşey görmedim ve duymadım beyler bayanlar!' Sanki hiçbir kötü haber üzemezdi beni,vücudumun içindeyken sen... İşte.Bitti.Yoksun. Geriye bir avuç sen,bir avuç ihanet. Senin ölümüne alışmak kolay olmayacak. Ama sen hep genç kalacaksın bebeğim! VE Müjde!ceninimiz büyüdü ve şimdi o tıpkı babasına benziyor,bense ona dokunurken acı çekiyorum. Artık ben özgür kıl!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © karakedi akkedi, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |