Matematiğe, yalnızca yaratıcı bir sanat olduğu sürece ilgi duyarım. -Godfrey Hardy |
|
||||||||||
|
kişi olup doğuyorum diye üstüne üstlük para da veriyorum bezime düşen borç faizi dilimiyle ben kolay ve bedava bir vatandaşım benliğim anılmışlığım olur coğrafyanın, tarihin, dilin altında, arkasında, sınırında ben kolay ve bedava bir vatandaşım kolayca yaşamışlığım olur ölüme trafiğin, bürokrasinin, mafyanın yönünde, önünde, ününde ben kolay ve bedava bir vatandaşım bedavaya duruşum olur seyire reklamın, meydanın, aksiliğin etiketinde, seçiminde, aksinde ben kolay ve bedava bir vatandaşım aksiliklerimi taşır benim bir aksim zorlanırım, sıkılırım, huysuzlanırım dilinde bir tükürük olur ıslanırım ben bedava ve kolay bir vatana taşım kurumlara, vücutlara, ağlara organ örer, organ verir, organ bağlarım kolay ve bedava olan bir mezarı ararım ben kolay ve bedava bir vatandaşım vatanıma bedava ve kolay bir aşım kolay ve bedava bir bendir vatanım vatandaşlığım olan vatanımda yaşarım a.sarıkaya ağ.us.tos!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © AYDIN SARIKAYA, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |