Ölümden önce yaşam var mı? -Duvaryazısı |
|
||||||||||
|
Sırf, çorbanın içindeki o küçük mantar parçacıklarının tadını alabilmek için Derin bir bardağa yerleşen buz gibi kolamın içinde öylece durup duran limonun görüntüsüne bakmak için, daha dikkatle... Bir kase içinde ısınmayı bekleyen yoğurdu bir kaşık yardımı ile yavaşça önce pirinç taneleri üzerine salıp sonra da bu birlikteliğin tadına vardım bugün. Çatal bıçak sesleri arasında sadece ben nasıl dururum, onu gördüm. Belki de pohpohlanmış egolardan uzak kalıp, Gördüğüm yeni yüzlerin, sabırsızlanan dudaklarına yeni sözler eklemek için Fazla söze ne hacet, bugün sadece tek başıma güzel bir yemek yedim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Derin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |