Pek çok doktorun yardımı ile ölüyorum. -Büyük İskender |
|
||||||||||
|
Kendi yaramı kaşımasını bilirim ben Ta çocukluk günlerimden Mutfak taşının altına dizilmiş Gülsuyu, turşu ve reçel kavanozlarıyla başlardı sabır Ne olur gidin artık Birazdan tırnağımla gırtlağımı yırtacağım Martı çığlıkları karışacak odaya Rengini şaşıran erguvanlar düşecek halıya Kırlangıçlar bileğime çarpmadan Lütfen gidin Belleğim kanıyor Ben sizin katı halinizi de bilirim Sıvıydınız ahizeden kulaklarımı ıslatan Şimdi sizi soluyorum Bronşlarıma sızan gaz Hayatıma mecaz arsenik hallerdesiniz Hiç değilse şimdilik Lütfen artık gidiniz Annem gelir birazdan beni dikmeye Eskisinden daha güzel olurum Eskisinden daha yeni Bir numara büyüğünden almıştım zaten yalnızlığı Giderseniz sıkışmam darlığınıza Darılmayın ama Siz ne kadar afrika’ysanız Ben o kadar antartika’yım Artık beni yalnız bırakın
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İsmail Örnek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |