Yanlış sayısız şekillere girebilir, doğru ise yalnız bir türlü olabilir. -Rouesseau |
|
||||||||||
|
Bucak bucak bigam aradım Kucak dolusu esenlikleri ayaz kesti Dikenleri gül yapraklarıyla sardım ... Uyluklarımdan dermanımı kesen nefesi Hangi gün, kimi zaman şakaklarımdan esti tesellisi İçinde bin bir yangın, naraları yutmuş alev Acı sızı ve inlemeler, kömürleşmiş metruk ev Sev, ateşi kucaklayabilirsen sev., Sevdikçe canlansın, canını acıtan dev Edebi üryan edene dek, şev İlmeğin girdabında, gamzelere coşup Yıldırımlarla yarışırcasına, tebessümlere koşup O bendim şaşkın., Derelerin içine sığdıramadığı taşkın., Hep kucak açtım, hiç bilmedim Bilseydim eğer nihayetini., Nazarımda beş para etmezdi aşkın., Günahlara sarıldıkça Şadümanlığım yerin dibine.., Kör düğümüm şimdi, ayıplarıma baktıkça Tutunup ta aşkı memnunun ipine Ayılmam mı gerek? Ellerim açılmadık kapı tokmaklarında Şehnaz gönlümde, dengi engerek Yürek, sürgün topraklarında Ve infiallerimde yine.., O ses... Mehmet Sani Özel
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Mehmet Sani Özel, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |