Hiçbir şey insan kadar yükselemez ve alçalamaz. -Hölderlin |
|
||||||||||
|
hadi bakalım gidiyoruz ya da istersen sen evde kal bugün şu rutin fatura ödeme işlemleri pekala yarım akılla da halledilebilir hem bugün biraz canın sıkkın gibi acaba ben mi üzdüm seni her gün bir kitabın sayfaları arasına sıkıştırılıp saatlerce sokaklarda dolaştırılmaktan belki de çok yoruldun evet bu her ikimiz için de daha iyi sen evde kal bugün diğer fotoğraflara bak mektupları kokla tekrar tekrar ve beni bekle aklıma gelmişken Hacer hanım gelebilir işte şu notu yanına bırakıyorum senin tozun alınmayacak seni böyle sevdiğimi anlamalı artık bu arada gecikirsem merak etme ne zaman bir an yanından ayrılsam senden gitmekle sana dönmek arasındaki çıkmaz sokaklarda kayboluyorum bee
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © bee_bee, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |